Prodej lesa, Slapy, 2256 m2 (ID: 3163925)

Slapy

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Slapech

Úklidové služby

Informace k pozemku

Hledáte kousek přírody a zeleně v blízkosti Slap? Chtěli byste mít místo, kam se budete vydávat ve volných chvílích? Tak jsou tyto řádky určeny přímo Vám. Jedná se o velký lesní pozemek 2256 m2 v okolí chat a rekreační oblasti Slapy. Jsou zde dostupné veškeré sítě a to elektřina, vodovod a kanalizace, která je svedená do nedaleké čističky. Teď již je rozhodnutí jen na Vás jak pozemek využijete.
Říkáte si - a jak to zafinancuji? - i tady mám pro Vás řešení, a to mou skvělou finanční poradkyni, která Vám se vším pomůže a poradí.

Fincentrum and Swiss Life Select a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžu vyřídit veškeré náležitosti.

Teď už je pouze na Vás, kdy se zde sejdeme a všechny Vaše dotazy budou zodpovězeny.

Brzy na viděnou Váš Petr Revenda. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 12. 2023
Adresa
Slapy
ID
16582
Plocha nemovitosti
2256 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Petr Revenda

Petr Revenda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje lesů v Slapech (okr. Praha-západ)?


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu