Prodej bytu 1+kk, Olomouc, 1. máje, 23 m2

1. máje, Olomouc

2 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 343 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

Bytový dům je situován na ul. 1. Máje, v historickém centru Olomouce, pouhých 100 metrů od katedrály sv. Václava a 10 minut pěší chůze od sloupu Nejsvětější Trojice, v centru města. Přímo před domem se nachází tramvajová zastávka MHD.

S výhradním zastoupením majitele nabízíme k prodeji byt po kompletní rekonstrukci o dispozici 1+kk s výměrou 23 m2. Byt se nachází v prvním patře ve dvorním traktu bytového domu (naprostý klid).

Po vstupu do bytu je chodba s botníkem. Vlevo z chodby je koupelna společná s WC. Vstupní chodba pak volně přechází do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka je vybavena dřezem a el. vařičem. Dále je k dispozici lednice a mikrovlnná trouba. V pokoji je manželská postel, menší šatní skříň, skříň s komodou, šuplíky a vitrínou, TV a menší jídelní stůl se dvěma židlemi. Vytápění je ústřední s elektrokotlem, ohřev vody el. bojler.

Bytový dům je v osobním vlastnictví. Byt je momentálně obsazen spolehlivými nájemníky, je proto vhodný i jako investice. Cena za byt je včetně vybavení a nábytku.

Parametry bytu

Cena
2 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 1. 2024
Adresa
1. máje, Olomouc
ID
684
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
23 m2
Patro
2. z 2
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
23 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo CM reality

CM reality

Poděbradovo nám. 980/11, Prostějov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Blanka Foretková

Blanka Foretková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu