Pronájem bytu 2+kk, Liberec - Liberec III-Jeřáb, Kladenská, 39 m2 (ID: 3185569)

Kladenská, Liberec III-Jeřáb

13 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ jistota 2x nájemné + zálohy na služby 3.900 Kč 2 osoby komplet, provize RK 1x nájemné)

Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Zahajte svou cestu stylovým bydlením v Rezidenci RoSa v Liberci.
Hledáte moderní a pohodlné bydlení v Liberci, které by odpovídalo všem vašim požadavkům na kvalitní a aktivní život? Rezidence RoSa je ideální volbou pro mladé a ekonomicky aktivní jedince, kteří touží žít v srdci města a zároveň si chtějí užívat klid a pohodlí svého domova. Nachází se v lokalitě, odkud se do tří minut chůze dostanete na zastávku MHD, na Krajský úřad, do obchodu, banky nebo restaurace, stejně tak jako do dvou minut jízdy autem na výjezd na Prahu, Jablonec, Frýdlant nebo Děčín.

Moderní bydlení s veškerým komfortem Rezidence RoSa nabízí bezbariérové bytové jednotky 2+kk, které jsou standardně vybaveny kuchyňskou linkou, koupelnou se sprchovým koutem a WC. Kuchyňský kout je zařízen základními spotřebiči – varná deska s digestoří, myčka a vestavěná trouba. Koupelna se sprchovým koutem je včetně sprchového sedátka, toaletou s bidetovou sprškou, bezpečnostními madly a připojením na pračku. Dále je v bytové jednotce bezpečnostní systém, požární hlásiče a za poplatek internet. Startovací byt si nájemce zařizuje svým vlastním nábytkem a vybavením. Byty jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám moderního života, s důrazem na funkčnost a estetiku. Každá jednotka má svůj balkón nebo terasu, kde si můžete vychutnat klidné chvíle nebo třeba pracovat v příjemném prostředí venku.

Příležitost pro mladé Rezidence RoSa jako startovací bydlení.

Pod jednou střechou najdete služby, které nejsou běžné, jako je zubař, dentální hygiena, kadeřnictví, masáže, restaurace, obchod se smíšeným zbožím, vinotéka. To vše může doplnit Váš životní styl.

Startovací bydlení v Rezidenci RoSa přináší novou příležitost pro mladé a aktivní lidi, kteří hledají nejen bydlení, ale také prostředí, které podporuje jejich životní styl. Jestliže hledáte místo, kde budete mít pocit bezpečí, pohodlí a přitom budete v srdci města, Rezidence RoSa je tou pravou volbou pro vás.

Cena pronájmu bytu 2+kk/B, 39 m² s příslušenstvím je 13.500 Kč, zálohy pro max. 2 osoby 3.900 Kč včetně elektřiny. Smlouva o ubytování na dobu určitou 1 rok. Jistota vratná 2x nájemné vč. spotřeb, provize RK 1x nájemné.
Vážní zájemci kontaktujte makléře Reality11 Liberecko ideálně telefonicky, prohlídky jednotek jsou po vzájemné dohodě. Byty 2+kk jsou určeny pro maximálně 2 osoby. Ev. číslo: 24895.

Parametry bytu

Cena
13 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ jistota 2x nájemné + zálohy na služby 3.900 Kč 2 osoby komplet, provize RK 1x nájemné
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Kladenská, Liberec III-Jeřáb
ID
24895
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
39 m2
Patro
3. z 9
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
39 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 253 lidí

Prodejce

Robert Táborský

Robert Táborský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu