Prodej chaty, Svratka, 72 m2

Svratka

6 897 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 869 Kč /za měsíc

(Cena je včetně DPH 21% a včetně parkovacího stání v areálu a pozemku kolem domu o výměře cca 1000 m2)

Prémioví partneři v Svratce

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme prodej rodinného domu v obci Svratouch, která se nachází v srdci Vysočiny a nabízí oázu klidu a čisté přírody v Chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy, v dostupné a pohodlné vzdálenosti od Brna. Apartmány se nacházejí za obcí, uprostřed lesa, s krásným výhledem do neporušené přírody.

Všechny domky jsou zkolaudované.
Po podpisu SoSBK a klientském výběru výběru dekoru podlah, dveří a zařizovacích předmětů do koupleny, jsou domky do šesti týdnů připraveny k užívání.

Obec Svratouch leží v nejvyšší položené části Českomoravské vrchoviny ve Žďárských vrších, 25 km severně od Žďáru nad Sázavou a 12 km jihovýchodně od Hlinska.
Svratouch nabízí možnost celoroční rekreace pro celou rodinu. Okolí nabízí skvělé podmínky k turistice, cykloturistice, koupání v rybnících i k odpočinku a možnosti sběru lesních plodů v okolních lesích. Možnost využití tenisových kurtů a posilovny v Hlinsku či golfového hřiště.
V zimě se nabízí využití upravených běžeckých stop či sjezdové lyžování např. v Novém městě na Moravě.

Kompletní rekonstrukcí dřívějšího penzionu vzniká v domě celkem osmnáct apartmánů a šest rodinných domů s velkým světlým obytným prostorem, kuchyní a koupelnou.

Nabízený dvoupodlažní rodinný rekreační dům D 04 s celkovou výměrou 72 m2 a parkovacím stáním disponuje vlastním pozemkem 630 m2.
Možnost vybudování krbu. Součástí domku je sklad pro sportovní či zahradní vybavení. Domky mají samostatné měřiče všech energii a vody.
Koupí rekreačního domku je taktéž spojen převod vlastnického práva na okolní pozemek domku 630 m2, přičemž pozemek je součástí uvedené kupní ceny.


Všechny domky spadají do energetické třídy C.

Přestože se Svratouch s populací 900 obyvatel řadí mezi menší obce, disponuje dobrou občanskou vybaveností. Najdete zde samoobsluhu, restauraci, ale i muzeum historických motocyklů nebo autoservis. Bankomat, čerpací stanici, golfové hřiště a další vybavenost pak obstará jen dva kilometry vzdálená obec Svratka.

Další informace k projektu v RK u uvedeného makléře.
Rychlý a kvalitní právní, hypoteční a poradní servis (PENB) je u nás samozřejmostí.
Financování možné hypotékou či úvěrem ze stavebního spoření, s jejich vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
6 897 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně DPH 21% a včetně parkovacího stání v areálu a pozemku kolem domu o výměře cca 1000 m2
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Svratka
ID
01608
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
72 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
630 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
115 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo BRAVIS REALITY

BRAVIS REALITY

Vídeňská 1021/6, Brno, Štýřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 60 lidí

Prodejce

Ing. Michaela Čermáková

Ing. Michaela Čermáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Svratce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu