Prodej ubytování, Vídeňská, 3600 m2

Vídeňská, Brno, okres brno-město, Brno-jih

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Brně

Informace k nemovitosti

Dovolujeme si Vám představit nabídku na prodej lukrativní třípodlažní nemovitosti na ulici Vídeňská v Brně. Od sedmdesátých let, kdy byla nemovitost postavena, byla budova vždy využívána jako ubytovací zařízení jak pro dlouhodobé tak krátkodobé pobyty a bydlení.

Zastávka tramvaje Modřická cihelna je tři minuty chůze od budovy, budova se nachází cca 15 minut od hlavního nádraží a cca 15 minut od Mendlova náměstí. Autem je největší obchodní zóna Olympia cca 5 minut. V blízkosti se nachází obchodní dům Futurum. V dostupné vzdálenosti se také nachází několika vysokých a jazykových škol. Dále se za budovou nachází cyklostezka vinař, v bezprostřední blízkosti pak přírodní park Bobrava.

Nemovitost je rozdělena na dvě části. V části A proběhla kompletní rekonstrukce v roce 2010. Část B prošla kompletní rekonstrukci v roce 2019 a to včetně rozvodů, veškerého vybavení apod. Obě části sdílejí vstupní halu a lobby, recepci/kancelář, posilovnu, společenskou místnost/studovnu, kotelnu a výtah. Obě části domu jsou na každém patře průchozí. Díky zcela novému zámkovému systému v celém objektu lze v domě koordinovat pohyb osob. Na každém patře a v každé budově je vždy společná kompletně zařízená kuchyň s jídelním prostorem a prádelna s pračkami a sušičkami na mincovník. V přízemí se dále nachází plně vybavená kuchyně o cca 60m2.

V budově se nachází dva typy pokojů (a jednotky atypických pokojů) – tzv. velký o výměře cca 21m2 s umístěním oken od silnice a malý s plochou cca 15m2 s umístěním oken do ulice. Pokoje jsou plně vybaveny. Větší část pokojů je klimatizovaná.

Celkem je v objektu 145 jednotek, z toho nyní funguje 142 jako jednotky pro ubytování/bydlení a 3 jako kancelář, zázemí pro kuchyni a posilovna. Je možné vybudovat až 152 obytných jednotek.

Díky tomu, že se nemovitost včetně příslušenství nachází po kompletní rekonstrukci, a je zcela pronajata, je téměř bezúdržbová. Budova je vhodná také za účelem realizace vlastního podnikatelského záměru.

Pokud hledáte kompletně obsazenou výnosovou nemovitost po kompletní rekonstrukci na strategické adrese v Brně, či budovu, ve které je možné realizovat vlastní záměr, pak nás neváhejte kontaktovat pro více informací a prohlídku.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Vídeňská, Brno, okres brno-město, Brno-jih
ID
KP000005
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
4300 m2
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
1426 m2
Podlahová plocha
3600 m2
Plocha nemovitosti
1447 m2
Plocha nebytových prostor
4300 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Icbreality s.r.o.

Icbreality s.r.o.

Václavská 237/6, Brno, Staré Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Bc. Debora Hotárková

Bc. Debora Hotárková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu