Prodej apartmánu, Nad Přehradou, 56 m2 (ID: 3201468)

Nad Přehradou, Místek

6 056 050 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 861 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Frýdku-Místku

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám zcela výjimečnou příležitost koupi apartmánu v exkluzivním projektu Aparmány Olešná.

Apartmány o velikosti 2+kk nebo 3+kk jsou citlivě zasazeny do prostředí přehrady Olešná u Frýdku-Místku. Kopírují svahovost terénu a vytváří tím soukromí pro jednotlivé uživatele apartmánů. Z každého apartmánu je vidět na vodní plochu přehrady Olešná, výhled rámuje pohoří Beskyd a jejich dominanta Lysá Hora.

Jedná se o dřevostavby, které splňují nevyšší energetické nároky, okna jsou osazeny trojskly. Každý apartmán má samostatnou přípojku vody, kanalizace a měření elektřiny. Inteligentí elektrické vytápění je v obývací části a koupelnách podlahové, v pokojích přímotopy. Vytápění lze ovládat pomocí mobilního telefonu. Některé z apartmánů jsou navíc vybaveny krbovými kamny. Ke každému apartmánu je parkovací místo.

Oblast Olešná a její okolí v je vyhledávanou lokalitou pro rekreační a sportovní využití pro všechny generace. Pod apartmány vede stezka kolem celé přehrady, kousek od rezidence naleznete krytý bazén a aquapark s wellness zónou, obrovské dětské příště, bowling, minigolf, restaurace, kavárny. Výborné startovací místo pro výlety do Beskyd.

Dojezd z centra Ostravy 12minut, z dálnice 2 minuty.

Jedná se o zcela ojedinělou nabídku koupi případně investiční příležitost, v oblasti přehrady Olešná je dlouhodobá stavební uzávěra. Více na apartmanyolesna.cz

Doporučujeme!

Parametry nemovitosti

Cena
6 056 050 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 2. 2024
Adresa
Nad Přehradou, Místek
ID
3597/1401
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
56 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
56 m2
Podlahová plocha
56 m2
Plocha nemovitosti
67 m2
Plocha zahrady
11 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 48 lidí

Prodejce

Mgr. Gabriela Mencnerová

Mgr. Gabriela Mencnerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje apartmánů v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu