Prodej komerční nemovitosti, Liberec, 1550 m2

Liberec XI-Růžodol I

49 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 237 809 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Prodej energeticky úsporného (B) multifunkčního komplexu (1550m2) s flexibilním využitím na pozemku (3848m2) na strategickém místě v Liberci, který je nyní provozován jako hotel. Areál se nachází v těsné blízkosti komerční a průmyslové zóny, zároveň i 4 minuty jízdy od historické radnice a je skvěle dostupný po R35 (Praha, Německo) v turisticky zajímavém regionu pro letní i zimní sporty nedaleko vyhledávaného horského vrcholu Ještěd.

Areál dle územního plánu možné využívat na různé typy obchodní činnosti (zdravotnické služby, sociální služby, domov pro seniory, komerční činnost, administrativa, vzdělávání, věda a výzkum, rezidenční bydlení, ubytovací zařízení) Možnost rozšíření - zastavitelnost území je 30% s výškou 4 nadzemních pater. Součástí areálu tři samostatně stojící garáže, velkoplošné reklamy u rušné komunikace. Připojeno na městský vodovod, kanalizaci, plynovod, vytápění novými kondenzačními plynovými kotly. Zpevněné plochy areálu jsou z betonové zámkové dlažby.

Krajské město Liberec má skvělou příhraniční polohu. Město samotné i celý region jsou plné turistických lákadel, ať už se jedná o architektonické unikáty (historická radnice, historické rezidenční vily, futuristický vysílač) sportovně zábavní vyžití (akvaland, Iqlandia, zoologická a botanická zahrada, lyžařské vleky a stopy, cykloturistika, aeroklub) nebo čistou horskou přírodu.

Současný hotel disponuje 28 plně vybavenými pokoji různých velikostí, dvěma restauracemi, letní zahrádkou, recepcí, parkovištěm,
plnohodnotným hotelovým zázemím - velká kuchyně, prádelna, kotelna s kompletně novými kotly, lyžárna/kolárna.

Energetická náročnost budovy: B (úsporná).
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat pro podrobnější informace.
ID nemovitosti ANK0110-0001.

Parametry nemovitosti

Cena
49 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Liberec XI-Růžodol I
ID
ANK0110-0001
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1550 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
3848 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Faraon Reality s.r.o.

Faraon Reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu