Pronájem kanceláře, Karlovy Vary, 270 m2

Sokolovská, Karlovy Vary, Rybáře

157 Kč /za metr čtvereční / měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby)

Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k nemovitosti

Představuji vám kancelářské prostory v 1. poschodí moderního domu na Sokolovské ul. v Karlových Varech. Celková výměra prostor činí celkem 270 m2. Jedná se o celé jedno patro, které je členěno do jednotlivých kanceláří ( v domě jsou prostory pronajímány po patrech ) Jedna z kanceláří je koncipována jako velká jednací místnost, jako jeden otevřený prostor o velikosti 110m2, který pojme větší počet zaměstnanců. Z tohoto prostoru je vstup na venkovní terasu o velikosti 90 m2 která je k dispozici k užívání. Další jednotlivé kanceláře jsou o velikosti 20 m2, 20 m2, 24 m2, 14 m2, 22 m2, 30 m2, kuchyňka 5,5 m2, WC muži 6 m2, WC ženy se sprchou 3 m2 a chodba 15,20 m2. Vytápění celého patra je plynovým kotlem.
Výše nájemného je stanoveno na 180,-Kč/m2/měs + zálohy na služby /voda, provoz výtahu, úklid společných prostor. Plyn a elektřina se přepisuje na nájemníka. Kauce a odměna RK ve výši jednoho nájmu. Ceny jsou uvedeny bez DPH.
Předností prostoru je jeho široká škála využitelnosti – ať už jako reprezentativní sídlo firmy, kanceláře, obchodní prostory apod.
Preferujeme dlouhodobý nájem.
Volné od cca 15.4.2024
Těším se na vás na viděnou.

Parametry nemovitosti

Cena
157 Kč /za metr čtvereční / měsíc
Poznámka k ceně
+ služby
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Sokolovská, Karlovy Vary, Rybáře
ID
N00773
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
270 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
270 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Ostatní
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Dagmar Jánská

Dagmar Jánská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu