Prodej pozemku pro bydlení, Hajany, 700 m2

Hajany

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK)

Prémioví partneři v Hajanech

Informace k pozemku

Hledáte perfektní místo pro váš nový domov v dojezdové vzdálenosti 20 min od Brna? Pak je tato nabídka právě pro Vás.

Nabízíme k prodeji mírně svažitý, jižně orientovaný pozemek trojúhlelníkovitého tvaru o výměře cca 700 m2 určený k výstavbě rodinného domu v Hajanech.

Pozemek patří dle územního plánu do plochy smíšené obytné (SO) a je ideální k výstavbě dvoupodlažního rodinného domu se 40% zastavěností.

Pozemek se nachází v zástavbě rodinných domů a nabízí náležitý klid i soukromí. Plochu pozemku pokrývá travní porost bez náletů. Veškeré sítě jsou v komunikaci před pozemkem (veřejný vodovod, elektřina, plyn, splašková kanalizace).

Obec pořádá mnohé kulturní a sportovní akce, kde se zapojí nejen děti, např. slavný pochod Hajanská 15, dětský den ve stylu Marvel, nohejbalový turnaj, taneční škola i pivní festival, zde se rozhodně nudit nebudete.

Když něco chybí nejen do nedělního koláče, malé potraviny jsou k dispozici přímo v Hajanech. Za další občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ, ZUŠ, obchody, pošta) se musíme vydat do blízkých Želešic nebo Ořechova. Rodiny i výletníci budou mít radost z nedaleké cyklostezky podél řeky Bobravy, pro objevování vzácných druhů fauny a flóry se vyloženě nabízí mokřad Na dolinách mezi Mělčany a Silůvkami. Přijeďte si odpočinout od ruchu velkoměsta a zrelaxujte tu třeba v třešňové aleji.

Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Hajany
ID
19216
Plocha nemovitosti
700 m2
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Petra Biberlová

Mgr. Petra Biberlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hajanech (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu