Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Nový Bor, 24657 m2 (ID: 3213455)

Nový Bor, Arnultovice u Nového Boru

12 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 571 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Novém Boru

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji stavební pozemek, který se nachází v centru města Nový Bor, v atraktivní lokalitě městské části Arnultovice. Tento rozlehlý pozemek má celkovou plochu 24 657 m2 a představuje skvělou příležitost pro investory a developery.

Z tohoto celkového rozložení pozemku je část o ploše 21 036 m2 určena podle územního plánu města jako plocha občanského vybavení - komerční zařízení malá a střední. Tato část je ideální pro výstavbu maloobchodních prodejen, stavby pro stravování, vzdělávání a výchovu. S koeficientem zastavění 0,3 je zde dostatek prostoru pro vytvoření moderních a funkčních staveb.

Další část pozemku o rozloze 3 621 m2 je určena pro bydlení v bytových domech. S koeficientem zastavění 0,3 je zde možnost vybudovat vícepodlažní bytové domy pro kolektivní bydlení. Tato lokalita je ideální pro městskou zástavbu a nabízí příležitosti pro výstavbu ubytovacích zařízení, veřejného občanského vybavení nebo garáží a parkovacích domů.

Pokud vás tato nabídka zaujala, rádi vám poskytneme náhled do aktuálního územního plánu města Nový Bor, abyste měli přesnější představu o možnostech využití tohoto pozemku. Naše profesionální a ochotné týmy jsou připraveny odpovědět na veškeré vaše dotazy a domluvit s vámi prohlídku tohoto atraktivního pozemku.

Neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes, abychom vám mohli poskytnout podrobnější informace a domluvit si schůzku. Těšíme se na spolupráci s vámi při realizaci vašeho stavebního projektu v centru města Nový Bor.

Parametry pozemku

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
Nový Bor, Arnultovice u Nového Boru
ID
7065
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
24657 m2
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Špaček

Ing. Ondřej Špaček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Novém Boru?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu