Prodej rodinného domu, Vraňany, 403 m2

Vraňany, Mlčechvosty

9 970 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 514 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vraňanech

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte svůj nový domov v klidu mimo ruch města, ale zároveň chcete mít pohodlnou dojezdovou vzdálenost do Prahy nebo Mělníka? Uvažujete o možnosti vícegenerační bydlení či spojení vlastního bydlení s možností pronajímat další dva byty? A nebo využívat nemovitost částečně k podnikání? Možná hledáte tedy právě tuto nemovitost. Velký rodinný dům je situován v klidné vesnici Mlčechvosty, na levém břehu řeky Vltavy. Původní stavba je z roku 1802, v rámci rekonstrukce došlo k dostavbě dalších pater, zateplení, opravě střechy, nová elektřina, rozvody, výměna oken rekonstrukce interiéru. Zůstaly však zachovány některé původní prvky (klenby a široké zdi).
V 1.NP je byt 4+kk, 133 m2 s úžasnou atmosférou: obývací pokoj s kuch. koutem, 2 ložnice (jedna se šatnou), velká koupelna s oknem a novým multifun. masážním boxem, další koupelna se sprch. koutem a toaletou a po schodech sejdete do pracovny. Byt má samostatný vstup ze zahrady. Do dalších částí domu (1. a 2. patro), je přístup zajištěn samostatným vstupem ze zahrady a lze tedy velmi dobře využít jako vícegen. bydlení nebo byty pronajímat. Ve 2.NP je byt 3+kk, 130 m2: velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, velká ložnice a další pokoj, koupelna s vanou a samostatná toaleta. Ve 3.NP je vše připraveno k dokončení atyp. bytu či ateliéru. Možnost pohrát si s vlastní fantazií a upravit si dispozici na 2+kk,2+1,3+kk, příp. zachovat velký otevřený prostor. Odtud je nádherný výhled na řeku. Vytápění domu je elektřinou (každý byt samostatný el. kotel), v 1.NP v obýv. pokoji jsou i kamna na pevná paliva. Napojení na obecní vodovod, elektřina 230/380, tlak. kanalizace. Energ. třída G do doby zpracování nového PENB. Pozemek je 647 m2 – zastavěné plocha a nádvoří, ale budete zde mít prostor posedět na terase, udělat si malou zahrádku a mít i místo na parkování. Je možnost koupit i vedlejší pozemek, kde se nachází hosp. stavení, které přiléhá na dům a stará kovárna a zvětšit si tak celkovou výměru pozemku na 2.107 m2. Tato část je prodejná i samostatně, je vydáno platné stavební povolení a zpracován projekt na dostavbu domu o dispozici 3+kk s terasou a zimní zahradou.
Dále je varianta, za určitých podmínek, i koupě jednotlivých samostatných bytů v domě.
Skvělá dopravní dostupnost: 20 min. autem do Prahy na metro Střížkov, 15 min. do Mělníka, 3 min. obec Vraňany, kde se nachází občanská vybavenost (MŠ, ZŠ – první stupeň, knihovna, pošta, ordinace lékaře, hospůdka, restaurace, možnost sportovního vyžití a dalších zájmových a volnočasových aktivit). Další možnosti nabízí Mělník. Obcí prochází železniční trať Praha, Kralupy nad Vltavou, Děčín, vlakem se dostanete do Prahy Holešovic nebo na Masarykovo nádraží za 40 nebo 50 minut, autobusová linka Mělník – Kralupy nad Vltavou.
Relaxaci, procházky, rybaření, to vše najdete u řeky Vltavy. Rádi Vám tuto zajímavou nemovitost představíme na prohlídce.

Parametry domu

Cena
9 970 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Vraňany, Mlčechvosty
ID
257-NP00986
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
403 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
647 m2
Plocha nemovitosti
647 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Cool

RE/MAX Cool

Roztylské náměstí 393/35, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 144 lidí

Prodejce

Soňa Coufalová

Soňa Coufalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vraňanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu