Prodej komerční nemovitosti, Karlovy Vary, Dlouhá, 380 m2

Dlouhá, Karlovy Vary, Stará Role

20 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 99 603 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k nemovitosti

Prodej bytového domu s komerční částí (restaurace sauna) v Karlových Varech V exkluzivním zastoupení vám nabízíme prodej bytového domu s komerčním suterénem v Karlových Varech- ve čtvrti Stará Role. Několik minut pěšky od domu je zastávka MHD, veškerá občanská vybavenost v blízkém dosahu.
Dům disponuje 6 byty, malou restaurací a saunou s ochlazovacím bazénkem a malou kanceláří. Dva byty jsou o dispozici 2+kk a 4 byty o dispozici 1+kk. Byty jsou ve velmi udržovaném stavu, vybaveny základním nábytkem a zařízením (postele, skříně, stoly, židle, kuchyňská linka, sporák, myčka nádobí, digestoř, lednička, pračka). K domu náleží pěkná zahrada (203 m2) vhodná k relaxaci nebo též jako užitková a další část pozemku je možné využít jako venkovní posezení k restauraci, cca 200 m2. Dům byl před několika lety kompletně zrekonstruován. Dům je cihlový, zateplený, se střešní krytinou z plechových šablon. Napojen je na veškeré inženýrské sítě. Vytápění všech bytů i nebytových prostor vč. teplé vody je zajištěno centrálním plynovým kotlem s nezávislou regulací pro každý byt, restauraci i saunu. V suterénu je rekuperace. V sauně je podlahové topení.
Každý užitkový prostor má poměrové měření topení i vody a samostatný elektroměr. Dům je zabezpečen alarmem napojeným na PCO a kamerovým systémem.
V současné době jsou všechny byty pronajaté.
Nestačí vám fotky? Projděte si prostory domy v reálném prostředí zde:
https://my.matterport.com/show/?m=Dn8kRjB4jVB ,zde https://my.matterport.com/show/?m=BXy2LYi5ytV , zde https://my.matterport.com/show/?m=sNBiUXEVCwa a zde https://my.matterport.com/show/?m=JNNTSCsJQSH

Parametry nemovitosti

Cena
20 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2023
Adresa
Dlouhá, Karlovy Vary, Stará Role
ID
11389
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
380 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
151 m2
Plocha nemovitosti
771 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Doprava
MHD, Autobus

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Realitní kancelář REX

Realitní kancelář REX

nám. Československé armády 54, Jaroměř

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Mgr. Zdeňka Šárová

Mgr. Zdeňka Šárová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu