Pronájem rodinného domu, Nová Paka, Jiřího z Poděbrad, 200 m2

Jiřího z Poděbrad, Nová Paka

20 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Nové Pace

Informace k domu

Společnost RE/MAX Future nabízí jedinečnou možnost dlouhodobého pronájmu zrekonstruovaného rodinného domu 5+1, vedený jako komerční objekt pro občanskou vybavenost, s evidovanou bytovou jednotkou, 200 m2 v blízkosti náměstí v Nové Pace. Dispozice domu nabízí mnoho možností využití. V přízemí jsou dvě velké místnosti určené například k podnikání. Vhodné pro kadeřnictví, čajovnu nebo kanceláře, nebo i showroom pro drobný sortiment, také jako dům sociálních služeb apod. Dále jsou v přízemí tři toalety, malý sklad, výlevka, technická místnost, prostorná předsíň, sklep a malý dvorek. V podkroví, které lze užívat i jako bytová jednotka, je wc, koupelna, podesta a tři pokoje. Půda je přístupná po pevném dřevěném schodišti z jednoho pokoje.

Dům je vytápěn plynovým kotlem, radiátory v obou patrech, voda i kanalizace jsou napojeny na obecní vodovod. Tloušťka zdí je 60 cm. Dům není zateplen, na střeše jsou eternitové šablony, okna špaletová dřevěná. Na podlahách je dlažba a plovoucí podlaha. Na půdu vedou výklopné dveře. Parkovaní je možné buď přímo u domu, nebo na blízkém placeném parkovišti, popřípadě bezplatné vedle (20 m) u ubytovny.

V Nové Pace je kompletní občanská vybavenost. Je zde vlaková i autobusová doprava všemi směry. Za půl hodiny jste na horách ve Špindlerově mlýně, nebo za dvacet minut v Jičíně a v Českém ráji. Do Hradce Králové je to necelá hodinka.

Požadujeme nájemné ve výši 20.000,- Kč/měsíc, vratnou kauci ve výši 60.000 Kč, provizi RK ve výši 20.000,- Kč, energie se přepisují na nájemníka.

V případě zájmu o prohlídku nebo další informace kontaktujte makléřku nabídky.

Parametry domu

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Jiřího z Poděbrad, Nová Paka
ID
211-NP03418
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
144 m2
Plocha nemovitosti
183 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 44 lidí

Prodejce

Jana Hejduková

Jana Hejduková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Nové Pace?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu