Pronájem kanceláře, Ostrava - Kunčice, Frýdecká, 1400 m2

Frýdecká, Ostrava, Kunčice

Cena na vyžádání /za metr čtvereční / rok Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, + vratná kauce 2x nájem včetně služeb, + provize RK ve výši 1 x nájem + DPH, bez DPH)

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k nemovitosti

Pronájem velice pěkných, nově zrekonstruovaných kanceláří, nacházejících se na ul. Frýdecká v Ostravě - Hrabové.
Kanceláře se nacházejí v administrativní budově, která nyní aktivně prochází kompletní rekonstrukcí všech prostor. Budova je již zateplená, má nová okna, nyní probíhají vnitřní stavební práce, spojené s kompletní rekonstrukcí všech kancelářských pater v budově. Kanceláře je možné pronajmout jednotlivě, ale také možnost pronájmu větších prostor, případně celého patra. Jednotlivé patra mají výměru cca 466m2. Nabízí kanceláře o velikosti18m2(3x6), dále 36m2(6x6), ale také větší kanceláře, případně celé studia kanceláří. Na patře je vždy sociální zázemí a plně vybavená kuchyňka. Součástí administrativní budovy je také nový výtah. Hlavní vstupní hala s informační tabulí do administrativní budovy nyní také bude procházet rekonstrukcí. Velkou výhodou nabízených prostor je parkování přímo u budovy na vlastním parkovišti. Budova se nachází na velice viditelném a dobře dostupném místě, také s využitím místní dopravy. Přímo u areálu je zřízena zastávka MHD. Součástí areálu jsou také obchodní, skladové a výrobní prostory, které je možné také nabídnout k pronájmu. Nabízíme Vám příjemné prostory pro Vaši práci.
Startovací nájemné 1. rok (12 měsíců) ve výši 750,-Kč/m2/rok.
2.rok (12 měsíců) ve výši 1150,-Kč/m2/rok
Poté výše nájmu při pronájmu celého patra 1.350,-Kč/m2/rok, výše nájmu u pronájmu půlky patra 1450,-Kč/m2/rok a výše nájmu jednotlivých kanceláří 1540,-Kč/m2/rok. K nájmu se hradí elektrická energie dle reálné spotřeby z podružného elektroměru, vodné a stočné ve výši 880,-Kč/rok/osoba, teplo ve výši 495,-Kč/m2/rok. Služby spojené s nájmem 360,-Kč/m2/rok. Parkování před budovou je jedno auto zdarma a každé další je za 300,-Kč/auto/měsíc.
Internet je v budově a každý si hradí individuálně.
Těším se na osobní schůzku, kde Vás seznámím se všemi možnými prostory. Neváhejte mě kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK, + vratná kauce 2x nájem včetně služeb, + provize RK ve výši 1 x nájem + DPH, bez DPH
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Frýdecká, Ostrava, Kunčice
ID
IETO100300
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
1400 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Jarmila Diblíková

Jarmila Diblíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu