Prodej pozemku pro bydlení, Svitavy - Předměstí, Za Jatkami, 2136 m2

Za Jatkami, Svitavy, Předměstí

2 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 582 Kč /za měsíc

(Cena je kompletní)

Prémioví partneři v Svitavách

Informace k pozemku

Reality 11 Vám zprostředkují prodej velkorysého stavebního pozemku v zahrádkářské osadě o výměře 2 136 m², na kterém se nachází dvě chatky (dřevostavby), garáž a sklep. Rovinatý pozemek má na šířku 26 m a na délku 84 m a je možné na něm postavit hlavní stavbu (dům) pro rekreační účely o zastavěné ploše 100 m², který může mít max. 1 nadzemní podlaží a šikmou střechu (s možností využití podkroví). Další stavby, jako garáž, sklad, dílna či bazén se musí vejít do koeficientu zastavěnosti 0,35 %, tedy v tomto případě, můžete zastavět plochu pozemku až 747 m². Na pozemek je zavedena elektřina a městský vodovodní řád. Kanalizace by se dala řešit čističkou či septikem.

Pozemek se nachází na předměstí Svitav v zahrádkářské oblasti Za Jatkami, přístup k pozemku je po obecní cestě. Bližší informace Vám rád sdělím na osobní prohlídce.

Město Svitavy nabízí veškerou občanskou vybavenost a vyžití pro rodiny s malými i velkými dětmi (sportovní hala, koupaliště, rekreační oblast u rybníka Rosnička, kavárny s hernami atd.). Ev. číslo: 25201.

Parametry pozemku

Cena
2 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je kompletní
Aktualizováno
4. 3. 2024
Adresa
Za Jatkami, Svitavy, Předměstí
ID
25201
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
2136 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
256 kWh/m2 za rok
Elektřina
400V
Topení
Ústřední elektrické
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality 11

Reality 11

Svornosti 985/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Filip Hecl

Filip Hecl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Svitavách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu