Prodej bytu 4+kk, Praha - Břevnov, Na Petynce, 102 m2

Na Petynce, Praha 6, Břevnov

Rezervováno
13 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 954 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji byt o dispozici 4+kk v městské části Praha 6 Břevnov, v ulici Na Petynce. Břevnov je vyhledávanou pražskou čtvrtí plnou zeleně, vedle tradiční činžovní zástavby z první poloviny 20. století zde najdete novější projekty, většinou menšího rozsahu. Vedle bydlení zde zbývá dostatek prostoru na infrastrukturu, která slouží především rezidentům a činí život v této lokalitě velice příjemným.

Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží bytového domu s výtahem. Celková podlahová plocha bytové jednotky je 107 m2. Bytovou jednotku tvoří obývací pokoj (19,5 m2), který je zčásti oddělen příčkou od kuchyňského koutu (12 m2), pokoj 2 (13,2 m2), pokoj 3 (16,8 m2) a ložnice (14,8 m2). V bytě je dále předsíň s velkou vestavnou skříní a komorou (dohromady 17,2 m2). První z koupelen je vybavena vanou (4,4 m2) a vedle ní je samostatné WC (1,6 m2), ve druhé koupelně je umístěna sprchou a toaletou (3,2 m2).
Byt má výbornou dispozici, z prostorné chodby se vstupuje do všech dalších místností samostatně. Okna místností jsou orientována na východ i západ, na balkón se vstupuje z obývacího pokoje. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel umístěný přímo v chodbě bytu. Byt je zachovalý, vybavení je však původní. Stěny jsou vymalovány bavlněným nátěrem s pryskyřicí.

Bytový dům pochází z počátku devadesátých let a je dobře udržován. Na patře jsou pouze dva byty stejné velikosti. O klid v domě se nemusíte bát, žijí zde dobří lidé. V ceně bytu je garáž na menší auto přímo v přízemí objektu, k dispozici je i prostorný sklep sdílený s dalším sousedem (fyzické rozdělení je možné).

V místě najdete vše potřebné. Školy a školky jsou v rozumné dochozí vzdálenosti, stejně tak jako pošta, obchody nebo lékařské ordinace včetně Ústřední vojenské nemocnice. Spojení s centrem města obstará nejlépe autobus, autem se snadno dostanete ven z města na Pražský okruh a letiště. Nedaleko domu se rozkládá výjimečný areál Břevnovského kláštera, sportovat můžete v parku Ladronka nebo oboře Hvězda, k procházkám a odpočinku lze využít několik dalších parků. Koupaliště Petynka je od domu vzdálené cca. 20min. chůzí.

Byt a jeho okolí nemá zkrátka moc chyb. Břevnov nepotřebuje velkou reklamu, kdo by zde nechtěl žít? Jde jen o to, zda vám konkrétní místo i byt padnou do oka a pokud si myslíte, že ano, zveme Vás na prohlídku.

Nabídneme Vám výhodné financování a můžeme též pomoci s prodejem nemovitosti, ze kterého byste chtěli financovat nákup břevnovského bytu.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
13 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Na Petynce, Praha 6, Břevnov
ID
295
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
107 m2
Patro
2. z 5
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
102 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 367 lidí

Prodejce

Ing. Petr Polák

Ing. Petr Polák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu