Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Tovéř, 3074 m2

Tovéř

2 000 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 10 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Tovéři

Informace k pozemku

Exklusivně nabízíme prodej pozemku určeného územním plánem pro výrobu a skladování, drobná řemeslná výroba, přípustné využití: skladování odpovídající charakteru drobné výroby, stavby pro zemědělství, obchod a služby související s hlavním využitím, související dopravní a technická infrastruktura; podmíněné využití byty pro majitele a správce zařízení. Podmínky ÚP podlažnost do 2 NP, dodržet objemovou strukturu zástavby obce.

Vjezd na pozemek je přímo z obecní komunikace. Plocha může být využita např. viz. zastavovací studie zpracovaná architektem, s rozdělením na menší nebo větší celky. Využitelné pro jednu firmu, případně i více menších firem. Páteřní komunikaci v areálu si musí zajistit a vybudovat kupující.

Normativy pro tyto plochy jsou: maximální zastavěná plocha 50%, parkovací a manipulační plochy 30%, zeleň 20%, velikost jednotlivého objektu o ploše max. 300m2, výška objektu max do 2.N.P.

Na prodané části pozemku je výrobce přírodní kosmetiky, zbývající část pozemku je vhodná např. pro kancelářské budovy, sklady, sídlo firmy, drobnou výrobu apod.

Výhody: Blízkost města Olomouce, v těsné blízkosti obec Dolany s rozšířenou infrastukturou (škola, pošta, obchody, sportovní areál, restaurace s ubytováním,) Golf Véska, Tenis se sporthotelem Véska.

Celková výměra volných pozemků: 3.074 m2

Parametry pozemku

Cena
2 000 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 3. 2023
Adresa
Tovéř
ID
525/3718
Plocha nemovitosti
3074 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo CM reality

CM reality

Poděbradovo nám. 980/11, Prostějov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. David Foretek

Ing. David Foretek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Tovéři?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu