Pronájem obchodního prostoru, Praha - Krč, Na strži, 554 m2

Na strži, Praha 4, Krč

432 Kč /za metr čtvereční / měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(plus služby 195 Kč/m2)

Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Pronájem kancelářských prostor 554m2 v jedné z nejvyšších budov v Česku - City Empiria. Prestižní sídlo pro firmy v atraktivní lokalitě Pankrác na křížení budoucího metra D s linkou C a přímým nájezdem na severojižní magistrálu. 104 metrů vysoká City Empiria s celoskleněnou fasádou, která zajistí přísun maxima denního světla, nadchne svým neomezeným výhledem z oken, pohled do dálky navíc napomáhá uvolnit unavené oči od monitoru.

Prostory: 9.NP cca 554m2. Prostory nyní převážně Openspace, kuchyňky, toalety.
Dispozice prostor lze změnit dle požadavků nájemce. Pokud Vám nevyhovuje tento prostor, nabízíme ještě další již od 65m2 nebo celé patro převážně s kancelářemi.
Osvětlení je zabudované v podhledech, optické kabely podél oken nebo kabeláž vrchem, 8 vysokorychlostních výtahů a 1 nákladní.

Nepřetržitý provoz s profesionálním personálem 24/7, sofistikovaný systém správy a řízení, kartový nebo čipový systém vstupu a evidence, bezbariérový přistup.
Možnost regulace topení, větrání i klimatizace, protipožární sprinklery na patrech, pokročilé zabezpečovací systémy EZS, EPS, CCTV.

Budova je po rekonstrukci a nabízí mimo jiné moderní konferenční centrum, vlastní stravovací zařízení, restauraci, lékařskou ordinaci.

Budova je v těsné blízkosti OC Arkády Pankrác a České Pošty, v okolí je množství restaurací, sportovních zařízení ( beachklub Pankrác, atletický stadion Na Děkance...), centrální park a park Kavčí hory.

Dostatek parkovacích míst pro nájemce s přímým nájezdem + zdarma parkování pro návštěvy.

Nájem: 20EUR/m2/měsíc k jednání, plus služby 195Kč/m2/měsíc.


Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena majitelem)..

V případě zájmu si prosím neváhejte sjednat prohlídku. ID nemovitosti ZZU0028-0001.

Parametry nemovitosti

Cena
432 Kč /za metr čtvereční / měsíc
Poznámka k ceně
plus služby 195 Kč/m2
Aktualizováno
13. 10. 2023
Adresa
Na strži, Praha 4, Krč
ID
ZZU0028-0001
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
554 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
554 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Zuzana Zubaľová Faraon Reality s.r.o.

Ing. Zuzana Zubaľová Faraon Reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu