Pronájem bytu 1+kk, Praha - Záběhlice, Jabloňová, 24 m2 (ID: 3236406)

Jabloňová, Záběhlice - Praha 10

12 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vratná jistota Kč, náklady na bydlení 2 300 Kč vč. elektřiny, poplatek za podnájem)

Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

K dlouhodobému podnájmu nabízíme udržovaný byt o dispozici 1+kk v atraktivní lokalitě Praha - Záběhlice. Byt o celkové výměře 24 m2 se nachází v sedmém patře panelového domu s výtahem. Dům má společné prostory po renovaci. Byt je čerstvě vymalovaný, a na oknech jsou žaluzie. K bytu patří i sklep.

Byt se nabízí částečně vybavený. Kuchyně disponuje novou lednicí s mrazákem, pračkou a úložnými prostory. Obývací část je nezařízena. Součástí koupelny je sprchový kout a umyvado. Toaleta je oddělená. V předsíni najdeme vestavěné šatní skříně.

V okolí domu jsou restaurace, supermaket Albert, pošta, Tesco, Penny Market, dětská hřiště atd. Dopravní dostupnost je zajištěna zastávkou Centrum zahradní město, která je vzdálená jednu minutu chůze od domu.

Možnost nastěhování od 1.5.2024. Domácí mazlíčci jsou možní po domluvě. Uvedená částka poplatků obsahuje vše i energie a pojištění.

Uvedena energetická kategorie G, jelikož nemáme k dispozici PENB.

Byt pronajímá Ideální nájemce - služba, se kterou budete bydlet bezstarostně a za férových podmínek. Když se něco přihodí, k dispozici jsou správci, kteří s vámi vše vyřeší. Pomůžeme s veškerou administrativou, s nastavením plateb a zajistíme vám speciální pojištění. Pojďte bydlet s námi!
_____________

Najděte bydlení bezkontaktně díky virtuální prohlídce a elektronickým podpisům.

Zavázali jsme se, že budeme z pronajímání dělat bezstarostnou záležitost, a svému slibu chceme dostát i v této nelehké situaci. Proto vám nabízíme možnost najít dlouhodobý pronájem bezpečně a bezkontaktně. Osobní či virtuální prohlídku bytu si u nás zarezervujete online a všechny dokumenty podepíšeme elektronicky. S jakýmkoliv dotazem vám pomůže naše posílené oddělení klientské podpory.

Parametry bytu

Cena
12 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
vratná jistota Kč, náklady na bydlení 2 300 Kč vč. elektřiny, poplatek za podnájem
Aktualizováno
1. 4. 2024
Adresa
Jabloňová, Záběhlice - Praha 10
ID
N2315
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
24 m2
Patro
8. z 13
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
24 m2
Elektřina
230V
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Miloslava Kačerová

Miloslava Kačerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu