Prodej rodinného domu, Peruc - Černochov, 280 m2 (ID: 3237715)

Peruc, Černochov

2 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 821 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Peruci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Dovolujeme si vám nabídnout k prodeji rodinný dům před rekonstrukcí o dispozici 4+1 na pozemku o celkové rozloze 1048m2, nacházející se v obci Černochov, nedaleko města Mšené Lázně .

Dispozice domu: vstupní prostorná chodba, dvě obytné místnosti, kuchyně. Dále v přízemí naleznete toaletu a vchod do sklepa. Dřevěným schodištěm se dostanete do obytného podkroví, kde se nacházejí další dvě místnosti a půdní prostor s možnosti pro další vestavbu, která dává této nemovitosti další perspektivu.

Objekt je napojen na elektřinu, kanalizace svedena do jímky, voda ze studny s možností napojení na obecní vodovod. Vytápění domu na tuhá paliva. Okna původní dřevěná špaletová, podlahy původní dřevěné a z části položena dlažba. Na pozemku se nachází dílna, kolna a zahrada o rozloze 824 m2. Parkování na pozemku. Majitel zatím nemá zpracovaný (PENB ) proto je energetická náročnost budovy zařazena do třídy G.

Černochov je vesnice, část městečka Peruc v okrese Louny. V blízkosti se nachází restaurace a zastávka autobusu, což usnadňuje vaši každodenní mobilitu. Všechny potřebné služby a vybavenosti jsou snadno dostupné v nedaleké Peruci, stejně jako lázních Mšené Lázně.

Tato nemovitost je volná ihned. Můžeme Vám pomoci s financováním nemovitosti za výhodných úrokových sazeb a s maximální rychlostí při vyřízení úvěru. Pokud máte jakékoli dotazy nebo si přejete získat více informací, neváhejte se obrátit na našeho makléře, který Vám poskytne veškeré potřebné informace .

Parametry domu

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Peruc, Černochov
ID
1761
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
280 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
339 m2
Plocha nemovitosti
1048 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALITY K+L

REALITY K+L

třída T. G. Masaryka 989, Roudnice nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 126 lidí

Prodejce

Pavlína Kašičková

Pavlína Kašičková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Peruci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu