Pronájem bytu 2+1, Teplice - Trnovany, Antonína Sochora, 59 m2 (ID: 3240184)

Antonína Sochora, Teplice, Trnovany

11 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena bez záloh na energie)

Prémioví partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Možnost neplatit kauci, více informací níže v textu. Byt 2+1 v 19. nadzemním podlaží po kompletní rekonstrukci o celkové rozloze 58,63 m2 orientovaný na západní stranu. Byt 2+1 v 19. nadzemním podlaží po kompletní rekonstrukci o celkové rozloze 58,63 m2 orientovaný na západní stranu. Byt je vhodný pro dvě až tři osoby. Dva prostorné samostatné pokoje, krásná koupelna s vanou, WC a druhé samostatné WC s přípravou pro pračku. Moderní kuchyňská linka s varnou deskou, troubou prostorem pro vestavěnou myčku a ledničku. Celý byt prošel rozsáhlou nákladnou rekonstrukcí včetně veškerých rozvodů. Nové podlahy – kombinace lina a dlažby, nové rozvody tepla, všechny stěny čistě nově omítnuty, vyštukovány, nové stropy, vymalováno. Krásná koupelna s kvalitní dlažbou. Připravené datové rozvody pro levné internetového připojení. Jedná se o velmi příjemný moderní reprezentativní byt. V domě dva výtahy, služba domovníka, v přízemí domu cukrárna, kadeřnictví, drogerie, občerstvení atd. Vedle bytového domu nákupní centrum a veřejné parkoviště.

Hledáme dlouhodobé nájemníky, nabízíme nájemní smlouvu na jeden rok s možností prodloužení. K uvedenému nájmu budou připočítány zálohy na vodu, teplo, úklid, osvětlení společných prostor apod. Zálohy jsou vždy jednou ročně vyúčtovány. V bytě jsou samostatné měřidla teplé a studené vody a tepla. Elektroměr bytu přepisujeme vždy na nájemníka.

Požadujeme kauci ve výši tří nájmů. Prokázaní vlastních příjmů např. pracovní smlouvou případně doporučení z předchozího místa bydliště je zásadní výhodou při konečném výběru nájemníka.
Pro vážné zájemce máme velmi zajímavou nabídku – neplatit kauci! Méně finanční zátěže pro nájemníky. V rámci projektu Flatform mohou nájemníci získat až tříměsíční garanci a ušetřit tak náklady na kauci, která je nutná při každém pronájmu bytu. Zájemce musí projít prověřením, zda není v registrech dlužníků apod. Více informací u makléře při osobní prohlídce bytu.
Více upřesňujících informací k volným bytům naleznete na webu sochorovka .cz

Parametry bytu

Cena
11 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
cena bez záloh na energie
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Antonína Sochora, Teplice, Trnovany
ID
780
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
59 m2
Patro
19. z 19
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
59 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 56 lidí

Prodejce

Mgr. David Matýsek

Mgr. David Matýsek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Teplicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu