Prodej bytu 3+1, Jaroměř - Pražské Předměstí, Husova, 122 m2

Husova, Jaroměř, Pražské Předměstí

3 299 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 722 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prémioví partneři v Jaroměři

Informace k bytu

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi byt 3+1 v osobním vlastnictví, který se nachází přímo v centru Jaroměře. Celková plocha je 122m2, z čehož 92m2 je užitná plocha bytu, 9,2m2 z této plochy činní sklepní kóje, 15,5m2 je půdní prostor a 3,6m2 balkón, který je součástí bytu.

Byt prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2012, která zahrnovala výměnu oken, dveří, elektřiny, rozvody vody, topení v bytě a stoupačky v celém domě. V bytovém domě v loňském roce proběhla výměna elektřiny ve společných prostorech domu, výměna oken, malba. V letošním roce proběhla betonáž plošiny u zadního vchodu a odvlhčení jedné strany budovy.

Byt je svou dispozicí velice variabilní, lze si ho velmi dobře přizpůsobit dle požadavků nového majitele. Například dle přiložených vizualizací.

Jedná se o velice příjemné bydlení v centru města, kde máte po ruce vše, na co si vzpomenete - obchody, restaurace, bary, lékaře, školy, školky, parky. MHD je do jedné minuty chůze od domu a mnoho dalšího.

Parkování je možné ve dvoře, který je v zadní části domu.

Více informací Vám rádi poskytneme telefonicky, případně je možné domluvit si osobní prohlídku Vašeho budoucího bydlení, které Vás nadchne nejen svým umístěním, ale také množstvím vyžití jakéhokoliv typu. S vyřízením financování nemovitosti, Vám rádi pomůžeme.

Parametry bytu

Cena
3 299 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Husova, Jaroměř, Pražské Předměstí
ID
48951
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
122 m2
Patro
3. z 4
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
V bloku
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 75 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Jaroměři?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu