Prodej ubytování, Zlín, Vavrečkova, 2118 m2 (ID: 3242377)

Vavrečkova, Zlín

33 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 157 268 Kč /za měsíc

(+ parkoviště 1.400.000,- Kč)

Prémioví partneři v Zlíně

Informace k nemovitosti

Prodáváme rekonstruované ubytovací zařízení v centru města s kapacitou 32 (až 36) lůžek. Nemovitost disponuje moderním konferečním sálem středně velké kapacity, v přízemí mimořádně prostornou restaurací s terasou, barem a nádherným menším wellness centrem navrženém designerkou v suterénní části budovy. Hostům jsou k dispozici pokoje jsou dvojího typu, dvojlůžkové pokoje standard s vínovými akcenty a svěží dvoupokojové čtyřlůžkové apartmány. Proběhla rozsáhlá rekonstrukce hotelu, kde bylo obnoveno vše včetně rozvodů ve společných prostorách, kompletní vybudování welness, renovace všech koupelen v hotelu, modernizace vybavení apartmánů a instalace klimatizací, vystavění kongresového sálu, technického zázemí celého zařízení včetně vzduchotechniky, vytápění (každý pokoj jednotlivě, ovládáno z technické centrály v suterénu). Střecha objektu je rovněž nově zateplená, v nejvyšším patře jsou navíc klimatizovány všechny pokoje. Ubytovací zařízení skýtá prostor pro rozšíření kapacit. Součástí zařízení jsou několikery komerční prostory, z nichž jedny jsou v současnosti výhodně pronajaty obchodníkům platícím přívětivé nájemné. K objektu náleží přístupné dlážděné parkoviště, nabízí se ale i prostor se sjezdem pro dobudování garáže.
Prodej zařízení je nastaven jako převod obchodního podílu - firmy, jejíž jediným majetkem je právě toto zařízení a kompletní mobiliář.

Parametry nemovitosti

Cena
33 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ parkoviště 1.400.000,- Kč
Aktualizováno
1. 4. 2024
Adresa
Vavrečkova, Zlín
ID
KKko7917
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
2118 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
977 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Kryštof Novotný

Kryštof Novotný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Zlíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu