Prodej ubytování, Bílina - Mostecké Předměstí, Kyselská, 357 m2

Kyselská, Bílina, Mostecké Předměstí

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vč.právního servisu a odměny RK)

Prémioví partneři v Bílině

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej objektu k bydlení v Bílině. Tato nemovitost byla postavena někdy začátkem 20 století. Od té doby zde proběhlo několik rekonstrukcí a úprav způsobu využití. Jedná se o třípodlažní dům, kde ve spodní části jsou prostory restauračního typu. Jeden prostor je pivnice s barem a druhý menší sál, taktéž s barem a navíc tanečním parketem, pódiem a malým zázemím, možné využít jako kuchyňku. Pro toto přízemí jsou oddělené toalety. V první patře jsou vybudované pokoje ubytovacího typu, zařízené lůžkem, stolem se židlemi a televizí. Na tomto patře je společná kuchyňka a sprchy s toaletami. Poslední druhé patro má pokoje se sociálním zařízením už přímo na pokoji a opět kuchyňku společnou. Vrchní patro je přestavěné z původních bytů, jde tedy po menší rekonstrukci vrátit zpět na bytovou jednotku.

Dům je připojený na všechny inženýrské sítě. Vytápění celého objektu je plynovým kotlem, pro přízemí a 1. patro je jeden kotel, pro 2. patro zvlášť další kotel. Stejně tak je to s ohřevem vody, patra mají svoje bojlery. Celý dům je zabezpečený alarmovým systémem. Součástí prodeje je přenechání veškerého vybavení v celém domě, nemovitost může být prakticky ihned výnosná.

Pokud by nový majitel chtěl podnikat v oboru gastronomie či využít dům jako ubytovnu, je potřeba dořešit příslušnou dokumentaci, sloužící k tomuto podnikání na příslušných úřadech. Bližší informace Vám poskytneme osobně.

Před osobní prohlídkou si můžete prohlédnout nejenom fotografie, ale i půdorys a scan domu, který Vám přiblíží pohled na celý dům.
V případě zájmu o zmíněnou osobní prohlídku kontaktujte makléřku nemovitosti, která Vás ráda domem provede a poskytne další konkrétnější informace. Ev. číslo: 643164.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč.právního servisu a odměny RK
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Kyselská, Bílina, Mostecké Předměstí
ID
643778
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
357 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
357 m2
Plocha nemovitosti
100 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Jana Čmejlová

Jana Čmejlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Bílině?


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu