Prodej bytu 4+kk, Černý Důl - Čistá v Krkonoších, 99 m2

Černý Důl, Čistá v Krkonoších

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Černém Dolu

Informace k bytu

Zprostředkuji prodej slunného apartmánu "U Maxíků" dispozice 4+kk v atraktivní lokalitě Čistá v Krkonoších. Svojí dispozicí je apartmán vhodný i pro dvě rodiny a to díky prostornému obývacímu pokoji s kuchyňským koutem, třem samostatným ložnicím, koupelnou společnou s WC a s jedním samostatným WC. K apartmánu náleží lyžárna, pro uschování sportovního vybavení. Apartmán u Maxíků se nachází v podkroví 2.NP apartmánového komplexu, je plně vybaven a nabízí tak maximální komfort. Vytápění zajišťuje elektrický kotel. V apartmánu je termostat pro řízení teploty a regulovatelné termohlavice na všech radiátorech. Dům byl postaven před cca 50 lety a v roce 2020 proběhla jeho celková rekonstrukce. V tomto roce byl vybudovaný i apartmán U Maxíků. K apartmánu náleží jedno parkovací místo na dvoře.
Měsíční náklady na provoz 3.000,-Kč zálohy na elektřinu, 3.000,-Kč fond oprav a 1.700,-Kč za jeden týdenní turnus správcovské firmě za úklid, praní a výměnu povlečení.
V těsné blízkosti apartmánu (cca 30 metrů) se nachází skibus do skiareálu Černá Hora - Pec, ski servis, půjčovna lyží a elektrických kol, restaurace. Díky své poloze se dostanete na lyžích od apartmánu až do Pece pod Sněžkou.
Vedle apartmánu se nachází cca 30 metrů půjčovna lyží a elektrokol. V okolí apartmánu se nachází velké množství cyklotras. Je také možnost využít cyklobus.
Možnosti koupání: aquacentrum Jánské Lázně, koupaliště Čistá, rybník Vejsplachy, aquacentrum Aquacentrum Vrchlabí, koupaliště Retro park Sejfy a mnoho dalších možností.
Blízká lyžařská střediska: Černá hora - Černý Důl, Horní Lánov, Černá hora - Jánské Lázně, Ski Family - Dolní Dvůr, Košťálka, Svoboda nad Úpou, Dolní Dvůr - Luisino údolí, Vrchlabí - Kněžický vrch, Strážné, Pec pod Sněžkou, Herlíkovice - Bubákov, Skiport - Velká Úpa, Třešňovka - Horní Maršov, Mladé Buky. Pokud vás zaujala nabídka této nemovitosti, kontaktujte mě prosím na níže uvedeném tel. čísle. Ev. číslo: 25357.

Parametry bytu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 12. 2023
Adresa
Černý Důl, Čistá v Krkonoších
ID
25357
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
99 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
99 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední elektrické
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Alena Severová

Alena Severová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Černém Dolu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu