Prodej rodinného domu, Praha - Radotín, U sanatoria, 172 m2

U Sanatoria, Praha, Radotín

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

Prodej rodinného domu v Radotíně.

Nepropásněte koupi velice zajímavého, samostatně stojícího rodinného domu, který se nachází v klidné okrajové části Prahy 16 - Radotín, lokalita pod Lahovskou.

Nemovitost je tvořena 2 pozemky - zastavěnou plochou 96 m2 a trvalým travním porostem 641m2. Pozemky jsou lehce svažité a celková výměra je 737m2. V zadní části domu je zahradní domek na uskladnění zahradní techniky a dřevěné stáje, které jistě najdou své využití.

Dům se nachází v klidné části vilové zástavby, což zaručuje minimální pohyb vozidel, klid a pohodu. Dům je zděný, podsklepený a navržen ve 4 úrovních.

1.PP-Suterén, zde se dostaneme do první části domu, ve kterém se nachází garáž, technická místnost a kotelna.

Vstupní prosklená hala je součástí 1.NP, odtud se dostanete do obývacího pokoje, který je vkusně propojen plně vybavenou kuchyní s jídelním koutem a spíží. Samozřejmostí jsou také prosvětlené 2 ložnice, pracovna a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Celá bytová jednotka 3+kk - 88,2 m2, prošla rozsáhlou rekonstrukcí, včetně podlah, plastových oken, kuchyně, koupelny a toalety.

2NP - podkroví, zde se nachází, krásná bytová jednotka 60m2, rozdělena na dvě úrovně podkrovního bydlení. Součást tohoto podlaží je v rámci vybavení, odpočinková část u krbu a zajímavá dřevěná kuchyňská linka, včetně dalšího vybavení jako je koupelna s vanou, pračkou a toaletou. Příjemná je také velká lodžie 7,7m2 s výhledem na Radotín a daleké okolí.

Do 3.NP- podkroví se dostanete dřevěným schodištěm. Zde se nachází ložnice 24 m2 a zajímavá galerie s knihovnou. Loftové bydlení je charakteristické svými otevřenými prostory a stále žádané, vybízí ale třeba také k adaptaci dle vašich představ. Například rozdělení na 2 bytové jednotky. apod. Dům je napojen na veškeré přípojky sítí - vodovod, kanalizace, elektro, plyn. Radotín je jihozápadní část Prahy.

Je zde kompletní občanská vybavenost a dobrá dopravní obslužnost. Výlety do blízkého Českého krasu (Karlštejn, Velká Amerika), Pro pěší výlety skvěle poslouží Radotínsko-Chuchelský háj, Radotínské skály a Slavičí údolí, Zastávka autobusu je 5 minut od nemovitosti, ten vás doveze během chvilky na nové vlakové nádraží. Autem se rychle také dostanete na Pražský okruh, po Strakonické za 10 minut do centra Prahy. Charakter nemovitosti, atraktivní lokalizace a dobrá dojezdová vzdálenost do centra Prahy je ideálním místem k bydlení, do kterého se vždy budete rádi vracet.

Více informací u makléře.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 1. 2024
Adresa
U Sanatoria, Praha, Radotín
ID
N90416
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
283 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
96 m2
Podlahová plocha
172 m2
Plocha nemovitosti
737 m2
Plocha zahrady
641 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace, Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, MHD, Autobus
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 99 lidí

Prodejce

Pavlína Černá

Pavlína Černá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu