Prodej zahrady, Tachov, 435 m2 (ID: 3262143)

Tachov

749 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 570 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Tachově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji zahradu se zahradní chatkou v Tachově, Pod Plynárnou. Celková výměra zahrady je 435 m2, užitná plocha chaty je ca. 30 m2.
Předmětem prodeje je dřevěná patrová chata. V přízemí chaty je místnost s kuchyňským dřezem, sporákem na plynovou bombu a kamny. Patro je vhodné k přespání. Chata se prodává s veškerým vybavením. Do chaty je možné zavést elektřinu, sloupek je umístěn v rohu zahrady.
Na zahradě se nachází nádrž s užitkovou vodou a dřevěná kolna sloužící k uskladnění dřeva a nářadí. Zahrada je oplocená s velkou brankou, tudíž je možno zajet přímo na zahradu. Na zahradě je mnoho keřů - maliny, borůvky, červený a černý rybíz, dále velká vzrostlá jabloň s výbornými jablky a třešeň.
Koupi zahrady lze realizovat pomocí hypotečního úvěru, který Vám zdarma pomůžeme zprostředkovat. Doporučuji prohlídku zahrady. Více informací u realitního makléře.

Parametry pozemku

Cena
749 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Tachov
ID
AS19/2023
Plocha nemovitosti
435 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 42 lidí

Prodejce

Martina Bubnová

Martina Bubnová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Tachově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu