Prodej činžovního domu, Žamberk, Čs. armády, 640 m2 (ID: 3267200)

Čs. armády, Žamberk

13 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 243 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu spojeného s převodem nemovitosti)

Prémioví partneři v Žamberku

Informace k nemovitosti

NOVÁ CENA

Rádi bychom Vám tímto, ve výhradním zastoupení společností RE/MAX Future, nabídli možnost koupi činžovního domu s přilehlým pozemkem o celkové výměře 1 819 m², nacházejícím se ve městě Žamberk.

Dispoziční řešení domu nabízí v přízemí 2 prostorné nebytové jednotky včetně kompletního sociálního zázemí. Jeden z prostorů je aktuálně využíván jako prodejna se skladovým zázemím (105 m²), druhý slouží pro dílenskou činnost (115 m²). Oba prostory jsou přístupné samostatně, přičemž prostory dílny disponují vlastními vraty.

V druhém podlaží se nachází 2 prostorově nadstandardní bytové jednotky. Jeden byt o dispozici 4+1 se může pyšnit podlahovou plochou 122 m² + lodžií (3,5 m²) + balkonem (12 m²). Druhý byt je poté řešen jako 3+1 s podlahovou plochou 103 m² + 2 lodžiemi (3,5 m², 3,2 m²).

Třetí podlaží, respektive podkroví, nabízí další bytovou jednotku 4+1 na ploše 117 m². Vzhledem ke strategickému umístění schodiště se přímo nabízí vybudování 4. bytové jednotky v rámci druhé části podkroví. Další prostory poté představuje suterén, jelikož je dům cca z jedné poloviny podsklepen.

Objekt je zděný, průběžně udržovaný, napojený na veřejné rozvody elektřiny, plynu, vody, kanalizace. Přístup a příjezd k nemovitosti je z ulice Čs. armády a z boční ulice Do Kotle.

Na pozemku o celkové výměře 1 819 m² se vyjma hlavní budovy nachází i zděná dvougaráž (45 m²), na kterou navazuje kryté venkovní posezení se zahradním krbem. Kromě parkoviště pro zákazníky, které je díky strategickému umístění objektu obousměrně průjezdné, se na pozemku dále nachází dalších 5 garáží (skladování/parkování). Součástí pozemku je rovněž bazén se zastřešením.

V případě zájmu o bližší informace mě prosím kontaktujte pomocí e-mailu nebo telefonicky.

Parametry nemovitosti

Cena
13 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu spojeného s převodem nemovitosti
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Čs. armády, Žamberk
ID
211-NP03529
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
640 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
332 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Jiří Samek

Jiří Samek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Žamberku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu