Myjem banner

Prodej pozemku pro bydlení, Nová Ves, 1067 m2

Nová Ves

2 200 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 10 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Nové Vsi

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Reality 11 Vám zprostředkují koupi pozemku o výměře 1067 m² v obci Nová Ves nedaleko Liberce. Jedná se o pozemek vedený v územním plánu jako "Území bydlení v rodinných domcích - Bd". V případě Vašeho zájmu zašleme konkrétní sdělení Magistrátu města Liberec, odboru územního plánování, které specifikuje konkrétní využití pozemku.
Obec není plynofikovaná. Odpad bude řešen ČOV. Pozemek je možné napojit na obecní vodovod. Elektřinu zajistí ČEZ Distribuce.
Nová ves leží asi 7 km severozápadně od Liberce na silnici z Chrastavy do Mníšku v údolí Jeřice v Žitavské pánvi v podhůří Jizerských hor. Pozemek nabízí krásný výhled, mimo jiné na Ještěd. Ve vsi je mateřská škola a nižší stupeň základní školy. Žije zde necelých 900 obyvatel. V obci najdeme vodní nádrž Mlýnice, která je vhodná ke koupání a rybaření. Byla postavena v roce 1906 a je v ní velmi čistá voda, žijí zde dva druhy raků.
Možnost přikoupení vedlejší komunikace.
Financování hypotečním úvěrem za nejvýhodnějších podmínek, případně i financování bez prokazování příjmů zajistí RK.
Prodej formou licitace nejvyšší nabídky. Pro přihlášení do licitace kontaktujte makléře. Majitel má právo nejvyšší nabídku nepřijmout. Ev. číslo: 25428.

Parametry pozemku

Cena
2 200 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 2. 2024
Adresa
Nová Ves
ID
25428
Plocha nemovitosti
1067 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality 11

Reality 11

Svornosti 985/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Pavel Vališ

Pavel Vališ

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Nové Vsi (okr. Liberec)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu