Prodej činžovního domu, Kralupy nad Vltavou, Štefánikova, 1640 m2

Štefánikova, Kralupy nad Vltavou, Lobeček

24 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 119 095 Kč /za měsíc

(Cena k jednání)

Prémioví partneři v Kralupech nad Vltavou

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám výhradní zprostředkování prodeje komerčního objektu v obci Kralupy nad Vltavou, v rodinné obytné části Lobeček postaveného na pozemku o celkové výměře 1 640 m2. Jedná se tak o výbornou investici na další pokračování současného provozu nebo také pro jiné komerční služby či přestavbu na bytový dům. CENA K JEDNÁNÍ.
Dle aktuálně platného územního plánu je objekt možné využívat na současnou podnikatelskou činnost, sklady, kanceláře nebo obzvlášť je povolena přestavba budovy na bytový dům až se třemi nadzemními podlažími pro celkem 33 bytových jednotek vč. parkovacích stání pro každou bytovou jednotku, popř. plochu je možné využít jako předzahrádky. V případě vyhotovení územní studie je možné navýšit o další 1-2 podlaží.
V budově je nyní provozována plně funkční restaurace s kuchyní a veškerým zázemím, kde polovinu objektu tvoří nebytové prostory, které byly dříve využívání jako diskotéka.
Současná zastavěná plocha budovy činí 852 m2. Součástí objektu je další přilehlý pozemek o výměře 788 m2, který je nyní částečně využíván jako uzavřené parkoviště a venkovní uzavřená zahrádka restaurace, která je právě součástí aktuálně funkční pronajaté prosperující restaurace s kuchyní.
Veškerou další dokumentaci k územnímu plánu a rozhodnutí vč. finančního cash flow půdorysy aj. dokumenty zašleme na vyžádání.
Podsklepený přízemní objekt byl postavený v roce 1976 z cihel zn. Porotherm o tloušťce 45 cm. Budova je napojena na veřejnou kanalizaci, městský vodovod, plyn a elektřinu 230 a 400 V a je vytápěna dálkovým horkovodem. Je zde k dispozici klimatizace a vzduchotechnika. Dispozice objektu nyní tvoří tři velké oddělené prostorné restaurace se dvěma bary, diskotéka s tanečním parketem, pódiem a posezením, velká prostorná kuchyně s dalšími povinnými místnostmi dle hygienických norem, několik pánských a dámských toalety, WC pro personál aj. skladovací místnosti.
V Kralupech nad Vltavou, a především v docházkové vzdálenosti 5 minut v okolí objektu je k dispozici veškerá občanská vybavenost: mateřské školky, základní školy, obchody, supermarkety, zdravotní středisko, nemocnice, pošty, banky, společenská a sportovní střediska. V centru města se nachází vlakové nádraží s přímým spojem 25 min do centra Prahy na Masarykovo a Hlavní nádraží a rovněž autobusové zastávky PID s dopravou na nejbližší metra Ládví, Letňany, Bořislavka.
Vyřízení úvěru vč. právního servisu zdarma.

Parametry nemovitosti

Cena
24 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Štefánikova, Kralupy nad Vltavou, Lobeček
ID
96
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1640 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
852 m2
Plocha zahrady
788 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EUFINANCE, s.r.o.

EUFINANCE, s.r.o.

Tylova 735, Kralupy nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 196 lidí

Prodejce

Ivo Loskot

Ivo Loskot

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu