Prodej chaty, Ostravice, 84 m2

Ostravice

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ostravici

Informace k domu

Nabízíme k prodeji chatu o celkové užitné ploše 84 m2, která se nachází v centru rekreační oblasti Beskyd, v žádané lokalitě podhorské obce Ostravice.

Lokalita poskytuje velké množství celoročního vyžití, na své si přijdou jak rekreanti, tak turisté i lyžaři. Své služby zde nabízí několik restaurací, řada horských hotelů a horských chat, k dispozici jsou rehabilitační zařízení, kryté bazény, tenisové kurty, sauny apod.

Předmětem prodeje je dřevěná chata na zděných základech, podsklepená, určená k rodinné rekreaci, se zastavěnou plochou 54 m2. Disponuje pěti obytnými místnostmi, kuchyňkou a koupelnou společnou s toaletou.

V 1.NP s výměrou 34 m2 se nachází prosklená veranda, kuchyňka, dva pokoje a koupelna se sprchovým koutem, společná s toaletou. Ve 2.NP o 21 m2, se vstupem po dřevěném schodišti jsou dva neprůchozí pokoje.

Nádherný výhled na královnu Beskyd Lysou horu nebo Smrk umožňuje rozlehlá oplocená zahrada o ploše 4 136 m2 s altánem, studnou a spoustou vzrostlých stromů a okrasných keřů.

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 2. 2024
Adresa
Ostravice
ID
158-NP02211
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
84 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
54 m2
Plocha nemovitosti
4136 m2
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Sklep
Terasa
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Nej

RE/MAX Nej

Hlavní třída 436/77, Havířov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 100 lidí

Prodejce

Ivo Koláček

Ivo Koláček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Ostravici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu