Prodej vily, Klatovy - Luby, 580 m2 (ID: 3271587)

Klatovy, Luby

15 455 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 73 654 Kč /za měsíc

(cena je konečná včetně právního servisu a všech poplatků spojených s prodejem)

Prémioví partneři v Klatovech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme velice výjimečnou nabídku prodeje dvoupatrové, cihlové vily s číslem popisným s vlastním tepelným čerpadlem v Klatovech, část Luby. Vila má udělanou fasádu a plastová okna, je patrová po částečné rekonstrukci a celkově ve velmi dobrém stavu. Vila je součástí kompletně oploceného průmyslového areálu a vše je v osobním vlastnictví a má svojí vlastní příjezdovou asfaltovou komunikaci. Celková výměra včetně příjezdová komunikace 2987m2. Areál KORAMEX a. s., je katastrálně a parcelních čísel - 48/1, stavba s číslem popisným 171 (rod. dům), 15/1 a 375. Umístění je v rovném terénu a zcela oploceno. Při vjezdu je příjezdová brána. Vila může sloužit k účelu centrály, kancelářskému využití nebo samotnému bydlení (2-3 byty). Kancelářské využití bylo do současnosti. V prvním patře jsou 3 místnosti, samostatná koupelna a oddělená toaleta. Po schodišti se pak jde do druhého patra, kde jsou prakticky stejné dispozice, tedy tři místnosti a vlastní sociální zázemí. Ideální pro dva byty. Vila je kompletně podsklepená - velké sklepy a technické zázemí. Všechny okna stavby jsou plastová, vila je zděná. Sítě tady jsou, napojení na vodu i kanalizaci a vlastní tepelné čerpadlo, které slouží na vytápění a teplou vodu. Dále jsou na pozemku 4 větší garáže a sklady. Protější budova je patrová a prostory jsou natolik velké, že tady může stát i větší zemědělská nebo stavební technika, traktory atd. Dále je tady menší domek, budova, fungující jako technické zázemí, mohlo by být i k bydlení. Komunikace i v rámci areálu je asfaltová. Na pozemek navazuje zahrada. Okolí je v kombinaci obytné zástavby a zemědělského využití.
Celý pozemek je oplocený s příjezdem přes velká vrata. Zajíždět sem mohou i větší vozy s návěsy dodávky, zemědělská technika a další speciální vozidla. Vzdálenost do centra Klatov je cca 5 minut. Sjezd je přímo z hlavní komunikace, spojnice Klatovy - Železná Ruda a celý areál je viditelný již od silnice. V areálu je internet a další přípojky.
Jelikož je vše v osobním vlastnictví, je možné financovat úvěrem, kdy s financováním Vám v případě zájmu zdarma pomůžeme. Jedná se výjimečnou a velice zajímavou nabídku a žádám veškeré zájemce o kontaktování přímo realitní kanceláře, nikoliv hledání kontaktů na majitele atd. Takový zájemce bude dle domluvy již vyloučen z dalšího jednání. Jde zejména o solidnost a korektnost, která je ze strany vlastníka plně a realitní kanceláře plně zaručena, stejně tak i požadována. Další, doplňující dotazy rád zodpovím, prohlídky jsou na domluvě, stejně tak jako uvolnění, k dispozici prakticky ihned. V současné době probíhá vyklízení, proto menší počet foto.
Cena je konečná včetně právního servisu a všech poplatků spojených s prodejem této nesmírně zajímavé nemovitosti.
PENB - G, štítek není v současné době k dispozici.
Výborné umístění a rozmanité využití např. k bydlení, centrála firmy, průmyslový areál, k zemědělskému využití. Možno parkovat větší množství vozidel.
Vše záleží na domluvě!

Parametry domu

Cena
15 455 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je konečná včetně právního servisu a všech poplatků spojených s prodejem
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Klatovy, Luby
ID
1907
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
580 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
1225 m2
Plocha nemovitosti
2612 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Lukáš Mičola

Lukáš Mičola

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Klatovech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu