Prodej výrobních prostor, Svitávka, Školní, 1216 m2

Školní, Svitávka

15 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 775 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Svitávce

Informace k nemovitosti

Nabízím exkluzivně prodej komerčního objektu s rodinným domem asi 30 km na sever od Brna. Dům stojí u málo frekventované silnice na okraji obce Svitávka. Pouze 2 km od státní silnice Svitavy - Brno. Umístění u silnice představuje ideální využití pro velkoplošnou reklamu, a to v obou směrech.
Objekt sestává z dvojpodlažního rodinného domu, z rozlehlých výrobních prostor o celkové výměře 830 m2, dvou nádvoří, administrativní budovy a z velké zahrady. Pohodlný vjezd kamionů do objektu zajištuje dálkově ovládaná nerezová brána (ne zinkovaná) široká 4,5 m (čistá šířka).
Před bránou je parkoviště pro zaměstnance a zákazníky. Zákazník samozřejmě může zajet i za bránu. Další možnost parkování se nabízí před rodinným domem na druhé straně silnice.
Nádvoří má vysokozátěžovou dlažbu, která byla položena několik let po revoluci vč. okolo stojících komerčních budov, kanceláří, skladů a garáží. Nalevo od brány je sociální zařízení pro zaměstnance, dále původní komerční prostory s dílnami a dalším samostatným průjezdem na druhé nádvoří. Výroba zde fungovala do r. 2021. Nyní se samozřejmě nabízí široké spektrum využití.
Rodinný dům byl v r. 1993 zvýšen o první patro. Přízemí zahrnuje šatnu, WC, pokoj a velkou kuchyň, která je oddělena osvětleným barem od jídelny s uzavřeným proskleným krbem na dřevo. V prvním poschodí jsou další tři pokoje, koupelna vč. WC a terasa 6,5 x 3 m s výhledem do zahrady a na celý areál.
Svitávka je městys v okrese Blansko v Jihomoravském kraji ležící 3 km od města Boskovice. Vlaková zastávka koridorové železniční tratě Brno - Česká Třebová je vzdálená 10 minut pěšky od domu. V obci najdeme veškerou občanskou vybavenost: potraviny COOP, restaurace, obchody, školu, školku, zdravotní středisko, sokolovnu s tenisovými kurty, saunu, jógu.
Z důvodu nepředložení průkazu energetické náročnosti budovy uvádíme energetickou třídu G. Za zprostředkování prodeje neplatíte provizi.

Parametry nemovitosti

Cena
15 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Školní, Svitávka
ID
IETP100240
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1216 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
4993 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Lukáš Pecháček

Lukáš Pecháček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Svitávce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu