Prodej pozemku pro bydlení, Brno, Střelnice, 688 m2

Střelnice, Líšeň

10 230 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 48 753 Kč /za měsíc

(vč. provize RK, vč. DPH a právního servisu)

Prémioví partneři v Brně

Informace k pozemku

Dovolte nám exkluzivně nabídnout pozemek o velikosti 688 m v bezprostřední blízkosti lesa v Brně - Líšni, nacházející se na samém okraji původní zástavby.

Součastí prodejní ceny je platné stavební povolení vč. projektu pro stavbu samostatně stojícího rodinného domu. Orientace budovy je směrem na jih.

Místo má nádhernou atmosféru. Pokud upřednostňujete bydlení v klidné lokalitě uprostřed zeleně a přírody, máte rádi nádherné výhledy a klid, je tento pozemek určen přímo pro Vás. Nedaleké Mariánské údolí přímo zve ke krásným procházkám, stejně jako okolní lesy. Pozemek je svažitý a poskytuje tím pěkné výhledy do okolí.

Velkou výhodou tohoto pozemku je platné stavební povolení, které umožňuje majiteli okamžitě zahájit stavbu nebo ho využít jako investici.

Na vyžádání Vám rádi poskytneme více informací.

Parametry pozemku

Cena
10 230 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK, vč. DPH a právního servisu
Aktualizováno
26. 2. 2024
Adresa
Střelnice, Líšeň
ID
18768
Plocha nemovitosti
688 m2
Voda
Místní zdroj
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Renata Krejčí

Renata Krejčí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu