Prodej rodinného domu, Ovčáry, U Rybníčku, 65 m2

U Rybníčku, Ovčáry

3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ovčárech

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji jednopodlažní rodinný dům se sedlovou střechou 4+kk, se zahradou v bezprostřední blízkosti města Kolína v tradiční vesnické zástavbě v obci Ovčáry.
Do přízemí domu vstupujete přes předsíň o výměře 6 m2 napravo do obývacího pokoje s kuchyňským koutem a akváriem o výměře 19 m2 a nalevo do průchozího pokoje o výměře 14 m2 a odtud se dostanete do třetího pokoje o výměře 10,4 m2 a do koupelny a k WC. Čtvrtá místnost o výměře o výměře 11 m2 má samostatný vchod ze zápraží domu a je zároveň přístupná i dveřmi ze třetího pokoje a může sloužit jako dílna nebo dle potřeb majitelů i jako samostatný prostor k bydlení.
Dům je umístěn na velmi mírně svažitém pozemku o celkové výměře 384 m2 z čehož je zastavěná plocha 95 m2 a obytná plocha je 65 m2 se zahradou cca 270 m2. Dům byl částečně rekonstruován v roce 2010 a to obývací pokoj, kuchyň a koupelna s toaletou.

Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci, ohřev vody a vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem a lokálním ústředním vytápěním, okna jsou dvojitá v udržovaném stavu. Dům se nachází v klidné lokalitě.

V Ovčárech je mateřská i základní škola, knihovna, řeznictví, večerka, autobusová zastávka a obecní hospoda. Do Ovčár zajíždí příměstská doprava města Kolín, který je vzdálen 2 km. Na nákupy se můžete vydat také do nedaleké průmyslové zóny, kde najdete supermarket, obchody s oblečením, masnu, chovatelské potřeby, lékárnu a další nákupní možnosti.

Nemovitost je v osobním vlastnictví a lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zařídíme za výhodných podmínek a při splnění dotačních podmínek může být subjektem přijmu finanční podpory oprav dům pro babičce.

Parametry domu

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
U Rybníčku, Ovčáry
ID
ST3499
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
70 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
95 m2
Podlahová plocha
65 m2
Plocha nemovitosti
348 m2
Plocha zahrady
270 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 171 lidí

Prodejce

JUDr. Šárka Toulová

JUDr. Šárka Toulová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ovčárech (okr. Kolín)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu