Prodej rodinného domu, České Budějovice, Brigádnická, 187 m2 (ID: 3274084)

Brigádnická, České Budějovice - České Budějovice 5

7 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 649 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Českých Budějovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji nemovitost, která se nachází asi 300 m od areálu základní školy. V blízkosti je též školka, restaurace a prodejna potravin. V Suchém Vrbném je dále zdravotní středisko, pošta, sportoviště, lékárna apod. Lokalita velmi dobře dostupná MHD.
Jedná se o samostatný podsklepený rodinný dům v klidné lokalitě s jedním nadzemním podlažím a s částečně provedenou vestavbou podkroví v ulici Brigádnická. Zděná stavba je asi z r. 1965, stropy nad sklepem betonové usazené na ocelových nosnících, nad přízemím dřevěné s rovným omítnutým podhledem. Střecha valbová s osinkocementovou krytinou, dodatečné odizolování sklepa asi před 25 roky, schodiště betonové, vytápění ústřední s plynovým kotlem z r. 2011 a nově z r. 2023 osazen i zplynovací kotel na tuhá paliva, okna plastová s izolačním dvojsklem s vnitřními žaluziemi z r. 2014, v obytné části provedená rekonstrukce rozvodů elektro a vody, rekonstrukce koupelny v přízemí i v podkroví, osazena nová kuchyňská linka, vše asi před 14 roky.
V současné době je dům využívaný s bytem 4+1, s možností využívat v budoucnu jako vícegenerační bydlení s bytem 2+1, nebo 3+kk v přízemí a s bytem 2+kk v podkroví. U domu je samostatně stojící garáž. Celková užitná plocha - suterén 71 m2, přízemí 77 m2, podkroví 39 m2 s možností rozšíření o půdy (celkem dalších 23 m2). Pozemek celkem 658 m2, zastavěná plocha 105 m2.
Možnost výměny za zděný byt v Českých Budějovicích a doplatek.

Parametry domu

Cena
7 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Brigádnická, České Budějovice - České Budějovice 5
ID
00453
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
187 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
187 m2
Plocha nemovitosti
658 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo KORUNA RK

KORUNA RK

Lidická tř. 179/47, České Budějovice 7

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 115 lidí

Prodejce

Ing. Jiří Černý

Ing. Jiří Černý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu