Prodej rodinného domu, Ostroměř, Hradišťská, 106 m2

Hradišťská, Ostroměř

3 180 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 155 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a služeb RK)

Prémioví partneři v Ostroměři

Informace k domu

Rádi byste bydleli ve svém domku s historickým duchem a rekonstruovali si ho podle svých představ?

Společnost RE/MAX Future Vám nabízí ve výhradním zastoupení jedinečnou příležitost koupě rodinného domu 106 m2, 6+kk, k rekonstrukci, stojícím na pozemku o celkové výměře 501 m2 v obci Ostroměř. Dispozice domu v přízemí je prostorná předsíň, prádelna, samostatné wc, chodby se vstupem do sklepa, spíž, koupelna s vanou, kuchyň a dva pokoje. V prvním patře jsou dva pokoje, vstup na terasu a tři půdní prostory.

Dům pochází zhruba z 30. let. Střecha je z eternitových šablon, okna jsou dřevěná, dům je postaven z cihel s kamennou podezdívkou.

V roce 1974 proběhla výstavba dílny a garáže. V roce 1964 proběhla dostavba prádelny, schodiště, podkroví, sociálního zařízení, úprava střechy, změna oken, podlah a dveří. Dům byl podřezán, zaizolován v té době, která už nevyhovuje dnešním standardům a zvednut o 30 cm.

Dům je napojen na vodovodní řád, kanalizaci, plyn a elektřinu v mědi o síle 220 V i 380 V. Je vytápěn akumulačními kamny, ohřev vody zajišťuje plynová karma. Vafky v prádelně a koupelně jsou na plyn. Dále je k dispozici na pozemku kopaná 8 metrová studna s pitnou vodou. Revize komínů a kotle se dělá každý rok. Pro informaci lze využít dotací na rekonstrukci snížení spotřeby energií RD.

V Ostroměři je dostačující občanská vybavenost. Najdete tu obchod Coop, smíšené zboží, květinářství, proutěné zboží, bistro, obchod se svítidly, vlakové nádraží, restauraci, školu, školku, zdravotní středisko, zubaře, obvodního lékaře, gynekoložku, benzinu atd. Pokud by to pro Vás nebylo dostačující, tak Jičín je vzdálen 19 km nebo Hradec Králové je vzdálen 30 km, kde zaručeně najdete výbornou občanskou vybavenost.

Dům leží v klidné části obci, odkud se dostanete pohodlně pěší chůzí kamkoli v obci potřebujete. Parkovat se dá jak na pozemku, tak přímo v ulici.

V případě zájmu o prohlídku nebo další informace kontaktujte makléřku nabídky

Parametry domu

Cena
3 180 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a služeb RK
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Hradišťská, Ostroměř
ID
211-NP03542
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
106 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
109 m2
Plocha nemovitosti
501 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 85 lidí

Prodejce

Jana Hejduková

Jana Hejduková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostroměři?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu