Prodej bytu 3+1, Olomouc - Hodolany, Vaníčkova, 82 m2 (ID: 3274333)

Vaníčkova, Olomouc, Hodolany

5 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 973 Kč /za měsíc

(cena vč. právních služeb a provize RK)

Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

Hledáte bydlení v klidné lokalitě se zahradou, dostatečným parkováním u domu a blízkou vzdáleností na MHD? Tato nabídka prodeje bytu 3+1 o rozloze cca 82 m² v 1.NP Vás jistě zaujme!

Exkluzivně nabízíme prodej spoluvlastnického podílu ve výši 1/2 na RD, který zahrnuje byt 3+1 (82 m²) v 1.NP, vlastní garáž, společné užívání zahrady a dvorku (cca 105 m²), společné půdní a sklepní prostory. Na pozemek RD se vstupuje brankou na zahradu s dvorkem či z druhé strany vjezdem ke garáži (20 m² z roku 2016). Při vstupu do domu se nacházíte na společné chodbě, odkud vedou vstupy do předmětného bytu, sklepních prostor či schody do patra, kde se nachází balkón ve společném užívání a dále lze pokračovat do půdních prostor. V předmětném bytě rekonstruovaném v roce 2005 (elektřina, voda, odpady) se nachází vstupní předsíň (4,7 m²), 3 neprůchozí pokoje (24 m²; 18,5 m²; 10,7 m²), kuchyň (13 m²) se spíží (1 m²) a průchodem do jednoho z pokojů (2,4 m²), koupelna (4,2 m²) s vanou (stáří 2 roky) a samostatné WC (1 m²). V bytě jsou plastová okna z roku 2016. Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci, el. a plyn. Elektřina v bytě je v mědi. Krytina střechy je pokryta eternitem. Byt má zajištěný ohřev tepla i vody plynovým kombinovaným kotlem umístěným v koupelně bytu. Podlaha obytných pokojů je pokryta parketami, v kuchyni je kombinace PVC a koberce, v koupelně a WC je dlažba, ve vstupní předsíni je koberec. Nemovitost bude v budoucnu vyžadovat rekonstrukci střechy a hydroizolaci domu. Zajistíme Vám konzultaci možné koupě této nemovitosti – bezplatně s našim finančním poradcem. Více fotografií na stránkách RE/MAX. Bližší informace u makléře nabídky.

Parametry bytu

Cena
5 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena vč. právních služeb a provize RK
Aktualizováno
27. 2. 2024
Adresa
Vaníčkova, Olomouc, Hodolany
ID
160-NP02088
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
82 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
82 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX MONARCHA

RE/MAX MONARCHA

Masarykova třída 105/29, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Karel Pazdera

Karel Pazdera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu