Prodej bytu 4+1, Kladno - Švermov, Na šibenci, 108 m2

Na Šibenci, Kladno, Motyčín

8 175 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 960 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kladně

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji pěkný slunní byt dispoziční velikosti 4+1 s celkovou plochou 108,00m2 na ulici Na Šibenci v Kladně.
Tato prostorná zajímavá bytová jednotka je ve stavu dokončené rekonstrukce, při které byly obnoveny podlahové, povrchové konstrukce, byly zřízeny podhled, v domě jsou osazené nové výplně – okna a dveře a provedeny nové rozvody instalací s výjimkou plynu, který zde není zaveden. Součásti bytu je otevřená terasa s nově provedeným kovovým zábradlím. K bytu rovněž náleží garáž pro jeden automobil v rámci pozemku.
Dále je k bytové jednotce plocha zahrady velikosti cca 600m2, která lze uzpůsobit potřebám budoucího majitele.
Bytová jednotka vznikla rekonstrukci vilového domku, nachází se v 1. podlaží a zabírá plochu celého podlaží domu. Vstupem z chodby se schodištěm se dostanete do předsíňové chodby s nikou pro umístění technologie, dále pak do oddělené kuchyně s přímým vstupem na prostornou terasu. Z předsíňové chodby je pak vstup do jednotlivých místností – koupelna s WC, dva dětské pokoje a do obývacího pokoje na konci chodby. Ložnice je jediný prostor, jehož přístup je z prostoru obývacího pokoje. Ke kuchyni je vestavěná spížní komora. Kuchyň není vybavená kuchyňskou linkou (ponecháno na nového majitele). V jednom z dětských pokojů je menší komora, kde je umístěn rozvaděč. V koupelně je sprchová vana se zástěnou, umývadlo a WC mísa.
Dům je osazen v zahradě v odlehlé části městské zástavby přesto však s dobrou dostupnosti do všech zařízení občanské vybavenosti a dopravy. Vlastní pozemek obklopen zeleni je výhodou i pro rodinné bydlení
Kladno a všechny jeho satelitní části jsou stabilizovaným územím s veškerou občanskou vybavenosti a velmi dobrou dostupnosti na dopravní infrastrukturu, která tvoří síť dálničních a rychlostních komunikací směrem na Prahu.
Energetický štítek budovy zatím není k dispozici. Nákup této bytové jednotky je možné realizovat prostřednictvím hypotečního financování. V případě potřeba rádi vám pomůžeme s jeho vyřízením.

Parametry bytu

Cena
8 175 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Na Šibenci, Kladno, Motyčín
ID
LK144226
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
108 m2
Patro
2. z 3
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
108 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 104 lidí

Prodejce

Ing. arch.Antonio Silvio

Ing. arch.Antonio Silvio

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Kladně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu