Prodej ubytování, Lhotka, 600 m2

Lhotka

4 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 969 Kč /za měsíc

(vč. provize RK a právního servisu)

Prémioví partneři v Lhotce

Informace k nemovitosti

Nabízíme prodej penzionu s restaurací v turisticky žádané lokalitě v obci Lhotka u Mrákotína. Samostatně stojící nemovitost na vlastním pozemku o CP 871m2 nabízí jak bydlení v rodinném domě spojené s podnikáním, tak penzionu s restaurací.
V přízemí domu o ZP 495 m2 je samostatný vstup do restaurace s krbem a barem, která poskytuje 30 míst k sezení, dále je zde pracovna, kuchyně, terasa, 2 x soc. zařízení, sklad. Dalším samostatným vchodem v přízemí domu se dostaneme ke dvěma pokojům se soc. zařízením, bazénem o velikosti 8 x 4 m2, saunou, vířivou vanou a Infra saunou. V přízemí domu se dále nachází salonek, venkovní posezení, jezírko, kotelna, garáž, dílna. Podkroví nabízí 5 vybavených pokojů s vlastní koupelnou a WC. Celkově je k dispozici 20 lůžek k ubytování s přistýlkou.
Restaurace i pokoje jsou kompletně zařízené dle fotodokumentace.
V jarních a letních měsících se nabízí příjemné venkovní posezení a to na některé ze tří pergol s nichž jedna je s krbem.
Nemovitost je napojena na veškeré IS (plyn, el.energie, obecní vodovod, kanalizace, septik), parkování pod přístřeškem. Vytápění plynovým kotlem, ohřev TUV kolektory - bojler na 700l vody. Penzion s restaurací pod Štamberkem patřil k vyhledávaným zastávkám turistů, a to nejen se dobře najíst, ale i k ubytování a poznávání okolních krás dané lokality. Prostě ideální lokalita pro život i pro rekreaci. Nemovitost je vhodná pro velkou rodinu, pro podnikání, lze navázat na dlouholetou tradici penziónu a restaurace s domácí kuchyní, kam se hosté rádi vraceli. Jde i o vhodnou investiční příležitost.
Blízké okolí nabízí celou řadu historických památek, historické město Telč vzdálené 11 km, přírodní rezervaci a zříceninu hradu Štamberk, krásný Velký pařezitý rybník u obce Řásná a v okolí několik dalších rybníků ke koupání. V nejbližším okolí lze provozovat sportovní aktivity jako cykloturistiku, rybaření, v zimě se vydat do okolí na běžkách apod..
Autobusové spojení Telč, Jihlava, Mrákotín.
Energetický štítek na nemovitost se připravuje, proto je dle zákona prozatím zařazena do kategorie G.
Rádi Vám poskytneme více informací telefonicky, ale nejlépe na osobní prohlídce, kterou Vám určitě doporučujeme.

Parametry nemovitosti

Cena
4 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK a právního servisu
Aktualizováno
6. 12. 2023
Adresa
Lhotka
ID
23012
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
600 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Silviana Kölblová

Silviana Kölblová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Lhotce (okr. Jihlava)?


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu