Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Praha - Modřany, Vltavanů, 2811 m2 (ID: 3286301)

Vltavanů, Praha

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc

(cena včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k pozemku

Víte, co se dá sehnat za super cenu? Pozemek v ulici Vltavanů v části obce Braník v Praze! Ano, slyšíte správně - na tomhle pozemku o rozloze 2811m² je spousta prostoru pro vaše komerční sny. A co je nejlepší? Máme tu dokonce funkční studnu! A jestli si chcete užít vodu z obecního vodovodu, nebo napojení na elektřinu, tak to taky jde!
Tento pozemek je jako stvořený pro ty, co hledají investiční příležitost. Má výhodnou polohu blízko Vltavy, což znamená spoustu lidí, co se tudy prohání a hledají zábavu. A kromě toho má skvělou dostupnost MHD a vlakové spojení! Můžete si tu vybudovat třeba posezení pro odpočinek s občerstvením nebo zahradu pro pěstování zeleniny - možnosti tu jsou!
Tak neváhejte a přijďte si prohlédnout tenhle úžasný pozemek. Stačí nám zavolat a domluvíme se na prohlídce. Těšíme se na vás!

Parametry pozemku

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
2. 3. 2024
Adresa
Vltavanů, Praha
ID
18747
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2811 m2
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Marcela Venglařová

Marcela Venglařová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu