Prodej rodinného domu, Znojmo, Kunštátská, 314 m2

Kunštátská, Znojmo

12 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 571 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Znojmu

Informace k domu

Nabízíme k prodeji samostatně stojící zděný dům, který se nachází na ulici Kunštátská ve Znojmě. Předností této nemovitosti je především klidná lokalita, dostupná za několik minut pěšky do centra města a zároveň dostatečně daleko od městského ruchu. Součástí prodeje je zavedená samostatná prodejna se zastavěnou plochou 120 m2 a pozemkem o výměře 84 m2.

Dům je dispozičně řešený jako 5+1. V 1.PP (137 m2) se nachází sklepní a skladovací prostory s toaletou a umývadlem, v 1.NP (137 m2) je umístěná bytová jednotka 4+1, z toho prostorná předsíň, kuchyně se spižírnou, obývací pokoj s možností krbových kamen, dětský pokoj, ložnice, koupelna s vanou i sprchovým koutem a samostatná toaleta. 2.NP tvoří z 1/3 obytnou část se vstupní chodbou a samostatným pokojem (40 m2), zbývající půdní prostor nabízí možnost vybudování další vestavby.

V 90. letech proběhla rekonstrukce střechy, okna byla vyměněna za plastová. Nemovitost je napojena na kompletní inženýrské sítě vč. plynovodu, topení ústřední plynové, ohřev vody bojlerem, před 2 lety vybudovaná kanalizace.

K dispozici pozemek o celkové výměře 673 m2 s hustě osázeným okrasnými keři, vytápěným skleníkem a kůlnou.

Dům je vhodný pro bydlení nebo jako investice s případným dalším využitím suterénu či půdních prostor, prostorná prodejna k podnikatelským, popř. jiným účelům.

Parametry domu

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Kunštátská, Znojmo
ID
158-NP02228
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
314 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
287 m2
Plocha nemovitosti
673 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Nej

RE/MAX Nej

Hlavní třída 436/77, Havířov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 432 lidí

Prodejce

Ivo Koláček

Ivo Koláček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Znojmu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu