Prodej chaty, Teplice, 35 m2 (ID: 3297463)

Teplice

899 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 284 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme k prodeji krásný objekt (zahradní domek)k rekreaci v oblíbené lokalitě U tří dubů, Teplice. Nabízíme chatu s pozemkem o rozloze 329 m2. Chata stojí v zahrádkářské osadě. Zahrada je jak okrasná, ale také je tam u vchodu pozemek vhodný k pěstování ovoce, zeleniny.
Chata prošla rekonstrukcí, a tak se v případě nepříznivého počasí máte kde schovat. Veškerý čas budete trávit hlavně na zahradě u bazénu o průměru 3,66m s pískovou filtrací, který nabídne osvěžení, nebo naopak na slunci při hře s dětmi či odpočinku. Na zahradě je také velká švestka.
Chata má místnost, která slouží jako pokoj i kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnkou atd. U domku je nepoužitá chemická toaleta a také krásná zastřešená terasa s kamínkovou dlažbou, stolem a židlemi. Na pozemek je rozvedena na 3 místech sezónní voda i elektřina s vlastními hodinami, která je přivedena i do chaty. Dále pak k tomu patří samostatný sklep a samostatně stojící dílna, která je plně vybavena ponkem, svěrákem, malým i velkým vyžínačem, sestřihávačem tújí, kolečkem, elektrickou sekačkou a sekačkou Hecht a mnoho dalšího. Chata má svod dešťové vody. Na chatě jsou nové 2x okenní mříže a 1x velké dveřní mříže. Chata je zapsána v katastru, okolní pozemek se pronajímá od města pouze za 200,-Kč na celý rok. Slušní a klidní sousedé, jeden celoročně bydlící. Dále v ceně zůstává nový plynový gril . Zahrada je komplet vybavena.
Parkování je možné přímo v zahrádkářské kolonií u zahrady. Celá osada je oplocená a vjezd je přes bránu. Doporučuji prohlídku.

Parametry domu

Cena
899 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Teplice
ID
19029
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
35 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
35 m2
Plocha nemovitosti
329 m2
Elektřina
230V
Sklep
Terasa
Převod do OV
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 125 lidí

Prodejce

Martin Vajgert

Martin Vajgert

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Teplicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu