Prodej bytu 4+1, Loučná nad Desnou - Kociánov, 132 m2

Kociánov

4 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc

(Neplatíte provizi.)

Prémioví partneři v Loučné nad Desnou

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Byt 4+1 se zahradou a velkými hezkými sklepy v Kociánově, v Loučné nad Desnou v Jeseníkách.

Byt se nachází v bytovém domě se dvěma samostatnými bytovými jednotkami 3+kk a 4+1, se samostatnými vstupy, vodoměry, elektroměry, plynoměry, ústředním topením s kotli na zemní plyn, elektrickými bojlery, parkováním i oplocenými zahradami.

Druhý byt 3+kk ve zvýšeném přízemí se prodává také, můžou si ho koupit třeba rodiče a můžete bydlet spolu a přitom mít každý, jak se říká, svoje. Stojí 4.290.000,-Kč.

Byt je možné využívat jak bydlení, tak k rekreaci nebo čistě jako investici, která časem roste na hodnotě a vydělává peníze z pronájmu turistům v létě i v zimě.

Velké hezky přiznané sklepní místnosti se nabízí využít jako společenské místnosti na posezení s přáteli.

Bytový dům je zděný a kompletní rekonstrukce byla dokončena v roce 2023. Podlahy v obytných místnostech jsou vinylové. Je napojen na elektřinu, obecní vodu, plyn a kanalizaci.

Od bytového domu je hezky vidět hora Mravenečník a Dlouhé stráně. Obklopeni malebnou přírodou hor zažijete opravdový klid a harmonii, který Vám pomůže nabrat novou energii a odpočinout si od každodenního shonu.

Vychutnat si procházku s cílem nádherných výhledů můžete prakticky kdekoliv v okolí Loučné. Najdete zde nespočet turistických tras, od krátkých okruhů až po náročné horské trasy. S dětmi oceníte naučné stezky nebo výlet na rozhlednu u Tetřeví chaty, odkud budete mít celé Jeseníky jako na dlani. Krásu Jeseníků můžete také aktivně poznávat i na cyklotrasách, kterými je okolí doslova protkané. Na své si přijdou úplní začátečníci, náročnější cyklisté i ti, kdo milují trochu adrenalinu.

Opravdový odpočinek si můžete dopřát v nedalekých termálních lázních Velké Losiny, které Vás okouzlí blahodárnými účinky sirných pramenů. Výběr procedur je široký a u každé z nich se můžete těšit na dokonalou relaxaci. Pokud máte raději trochu divočiny, nadchne vás lesní finská sauna na Ranchi Mustang s ochlazováním v horském potoku.

Lyžování si zde užijí zdatnější lyžaři i děti. V blízkosti jsou lyžařské areály Kouty, Červenohorské sedlo, Ski Centrum OAZA a Přemyslov.

Pozemek náležící k bytovému domu má celkem 389m2 a je rozdělen na cca poloviny, které jsou i oploceny, aby měl každý byt zahradu a parkování zvlášť.

Byt je o dispozici 4+1, je umístěn v obytném podkroví a má užitnou plochu 131,4m2 včetně sklepů a náleží mu ještě část zahrady.
Dispozice vstupní chodba v přízemí 4,55m2, schodiště do obytného podkroví 5,50m2, chodba 7,45m2, pokoj 13,90m2, pokoj 10,70m2, pokoj 13,50m2, pokoj 8,05m2, kuchyň 14m2, koupelna s WC 5,30m2. Schodiště do sklepa 3,65m2, sklep 7,95m2, sklep 18,90m2, sklep 17,95m2.

Hned naproti je obchod, kousek je ZŠ, MŠ, zámek, restaurace, lékař, lékárna, pošta.

Tenhle byt by mohl být přesně to, co hledáte.

Parametry bytu

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi.
Aktualizováno
11. 9. 2023
Adresa
Kociánov
ID
333
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
132 m2
Patro
2. z 2
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
132 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Antonín Procházka

Antonín Procházka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Loučné nad Desnou?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu