Prodej vily, Španělsko, Mijas, 144 m2

Španělsko, Mijas

13 644 375 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinnou vilu v obci Mijas, okres Málaga. Tento řadový cihlový dům je ideální pro rodiny s dětmi, kteří hledají bezpečné a pohodlné bydlení. Dům se nachází v klidné lokalitě a nabízí blízkost škol, parků a dalších atrakcí pro děti.

Jedinečné městské domy se třemi a čtyřmi ložnicemi, které se mohou pochlubit nádherným výhledem na moře, moderním architektonickým stylem a nejnovějšími technologiemi. Tyto luxusní nemovitosti nabízejí dobře rozvržené vnitřní prostory, kde se obývací část, jídelní kout a plně vybavená kuchyň se snídaňovým barem prolínají do obytného prostoru, který maximalizuje výhled z nadstandardně velkých třístranných dveří a oken. Propojení venkovního a vnitřního prostoru je plynulé díky velkorysým zastřešeným i nezastřešeným terasám - ideálnímu místu k odpočinku a vychutnávání výhledů na golfové hřiště nebo jihozápadní pobřeží na Středozemní moře.

Každá z rezidencí je dokončena ve velmi vysokém standardu, který odpovídá nemovitosti tohoto kalibru, s porcelánovými podlahami a neutrálními tóny a texturami v celém objektu, což umožňuje majiteli přizpůsobit si prostor a vytvořit si dokonalé životní prostředí. Prostorné ložnice mají vestavěné skříně a hlavní apartmá se může pochlubit šatnou a krásnou koupelnou. Venkovní udržované zahrady obklopuje u některých nemovitostí soukromý bazén - místo, kde se můžete ochladit po hře tenisu nebo dni stráveném na golfovém hřišti.

Tento exkluzivní komplex ve stylu letoviska se může pochlubit vším, co potřebujete k vytvoření luxusního životního stylu na pobřeží Costa del Sol, s nejmodernějším sportovním klubem nabízejícím vybrané fitness, wellness a společenské prostory, které si můžete užívat. Trávte čas ve fantastickém klimatu s přáteli a rodinou u jednoho z bazénů nebo se projděte na krásnou pláž a pozorujte západ slunce.

Výhod vlastnictví nemovitosti v tomto projektu je mnoho a patří k nim i prvotřídní služba concierge, která vám pomůže s každým aspektem služeb, které byste mohli potřebovat, od rezervace golfu a rezervací restaurací až po doručovací služby do domu. Kromě služeb concierge obdrží majitelé také členskou rezidentní kartu, která nabízí slevy ve vybraných restauracích, plážových klubech a lázních nacházejících se v této privilegované oblasti na pobřeží Costa del Sol.

Tato skutečně jedinečná výstavba je stylová a estetická a splývá s přírodním prostředím. Resort je andaluský ráj, kde si rodina a přátelé mohou společně odpočinout a pobavit se při pohádkovém výhledu na moře a golf. Ideální jako váš zbrusu nový luxusní domov nebo prázdninový dům na pobřeží Costa del Sol.

Pokud hledáte nemovitost na pobřeží Costa del Sol, tak se na mě můžete obrátit. Máme v portfoliu více než 700 nemovitostí od apartmánů, až po luxusní vily a poskytneme Vám veškerý servis a provedeme Vás bezpečně celou transakcí.

Parametry domu

Cena
13 644 375 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
13. 2. 2024
Adresa
Španělsko, Mijas
ID
0006
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
144 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
59 m2
Plocha nemovitosti
200 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Terasa
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu