Prodej bytu 2+1, Ústí nad Orlicí, Špindlerova, 60 m2

Špindlerova, Ústí nad Orlicí

3 245 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 465 Kč /za měsíc

(Cena k jednání)

Prémioví partneři v Ústí nad Orlicí

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji zrekonstruovaný byt o dispozici 2+1/2+kk, který se nachází ve velmi žádané lokalitě města Ústí nad Orlicí, ul. Špindlerova. Jedná se o byt v osobním vlastnictví s celkovou plochou 60,73 m2, kde jsou součástí bytu 2 sklepy (CP 9,95 m2) a samozřejmě možnost užívat společné prostory (sušárna, prádelna, kočárkárna, půda).

Byt prošel v letech 2017-2018 kompletní rekonstrukcí má jen samé výhody. A pokud je rekonstrukce navíc vkusná a povedená, pak se můžete těšit na opravdové pohodlí. Těšit se můžete na prostorný obývací pokoj s jídelním koutem, moderní kuchyň s vestavěnou troubou a varnou indukční deskou, Dále na zcela novou koupelnu s vanou, nové samostatné wc, nové dveře včetně bezpečnostních, nové podlahy i obklady, odpady, rozvody vody i topení a spoustu dalšího.

V tomto bytě Vás potěší dostatek světla, protože výhled je do tří světových stran. Velkou výhodou tohoto bytu je vlastní plynový kotel a nemusíte se bát vysokých nákladů na bydlení, nyní se pohodlně vejdete do 5600 Kč měsíčně ( plyn 1700 Kč, elektřina 1200 Kč, SVJ 2666 Kč ). Parkování je možné před domem.

Další výhodou je umístění ve velmi příjemné lokalitě města Ústí, kde se v těsné blízkosti nachází Tesco, Lidl, nákupní centrum Stop Shop, škola, nákupní galerie Nová Louže atd. Nyní je byt pronajatý spolehlivými slušnými nájemníky do 08/2024. Lákavá investice, startovací byt nebo nenáročné bydlení ideálně pro dva. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zavolejte a brzy se uvidíme osobně při prohlídce.

Parametry bytu

Cena
3 245 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Špindlerova, Ústí nad Orlicí
ID
N2706
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
60 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
60 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální plynové, Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 87 lidí

Prodejce

Lenka Martincová

Lenka Martincová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Ústí nad Orlicí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu