Prodej pozemku pro bydlení, Brno, 1400 m2

Brno, Holásky

1 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 0 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji pozemek, vedený jako plochy čistého bydlení v okrajové lokalitě města Brna - Holásky.
Jedná se o pozemek o celkové ploše 1400m2 , číslo parcely 2289 - orná půda, zapsaný na listu vlastnictví číslo 687, pro katastrální území Holásky.
Investice do pozemků je zejména nyní, v době nejistoty, vyhledávanou cestou, jak ochránit peníze před inflací. Každý pozemek je unikátní a jeho cena dlouhodobě roste. Stabilní růst ceny umožňuje zhodnotit vložené finanční prostředky a zároveň zabránit jejich znehodnocení.
Co přesně říká územní plán města Brna?:
PLOCHY ČISTÉHO BYDLENÍ
- slouží bydlení (podíl hrubé podlažní plochy bydlení je větší než 80 %).
- pokud objekty v této ploše tvoří blokovou strukturu, požaduje se využití vnitrobloku pouze pro každodenní rekreaci zde bydlících obyvatel (tj. především pro zeleň a hřiště); tímto požadavkem se nevylučuje možnost umístění podzemních garáží pod terénem vnitrobloku za podmínky, že příjezd do těchto garáží nezhorší pohodu bydlení a nadzemní část vnitrobloku bude využívána, jak je výše požadováno.
Přípustné jsou:
- stavby pro bydlení (včetně domů s pečovatelskou službou) a jako jejich součást (pokud 80 % hrubé podlažní plochy objektu bude sloužit bydlení) také
- obchody a nerušící provozovny služeb sloužící denním potřebám obyvatel předmětného území,
- jednotlivá zařízení administrativy.
Podmíněně mohou být přípustné i jako monofunkční objekty (tj. bez ohledu na procentuální skladbu funkcí umístěných v objektu – za podmínky, že se svým objemem nevymykají charakteru budov v lokalitě):
- malá ubytovací zařízení do 45 lůžek za podmínky, že odstavování vozidel lze řešit v plném rozsahu na vlastním pozemku nebo v docházkové vzdálenosti (200–300 m) mimo veřejná prostranství,
- nerušící provozovny obchodu, veřejného stravování a služeb, sloužící denní potřebě obyvatel předmětného území (ve smyslu výkladu pojmů uvedeného na začátku textu Regulativy pro uspořádání území),
- stavby pro kulturní, sociální, zdravotnické, školské a sportovní účely včetně středisek pro mimoškolní činnost za podmínky, že jejich provoz (dopravní napojení, odstavování vozidel, frekvence využívání zařízení) nenaruší obytnou pohodu v lokalitě.
Informace o znění územního plánu, byly čerpány z volně dostupných zdrojů, webových stránek města Brna.
Pro více informací kontaktujte paní Soňu Kloser Mančíkovou

Parametry pozemku

Cena
1 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 8. 2023
Adresa
Brno, Holásky
ID
23024
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Státní/obecní
Plocha nemovitosti
1400 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Soňa Kloser Mančíková

Soňa Kloser Mančíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu