Prodej pozemku pro bydlení, Větrušice, 1854 m2

Větrušice u Klecan

17 610 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 83 924 Kč /za měsíc

(k jednání)

Prémioví partneři v Větrušicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji pozemky o celkové výměře 1 854 m² v klidné části obce Větrušice (Praha-východ). Jedná se o jeden stavební pozemek o výměře 938 m² dle aktuálního územního plánu v oblasti zastavitelné, plocha typu bydlení v rodinných domech - venkovské. Maximální intenzita využití pozemku je 25%, tudíž je možné na tomto pozemku zastavět 234 m². Je možné postavit rodinný dům vysoký až 10 m. Na tento pozemek jsou již přivedeny všechny inženýrské sítě.

Druhý pozemek o výměře 916 m² spadá v rámci nynějšího územního plánu do plochy smíšené nezastavěné území. Pozemky na sebe přímo navazují, lze tuto druhou plochu využít pro drobné hospodaření či jako zahradu.

Pozemky se mírně svažují směrem na JZ a je zde krásný výhled do krajiny. Obec leží u národní přírodní rezervace Větrušická rokle. V blízkosti se nachází potraviny, hostinec a dětské hřiště. Autobusová zastávka je vzdálena cca 300 m. Linkou 374 se dostanete na Metro Kobylisy za 20 min.

Cena k jednání

Pokud budete mít zájem o doplňující informace, neváhejte mě kdykoliv kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
17 610 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k jednání
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Větrušice u Klecan
ID
TK146739
Plocha užitná
1854 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1854 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Bc. Jakub Machart

Bc. Jakub Machart

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Větrušicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu