Pronájem kanceláře, Praha - Vinohrady, Vinohradská, 1703 m2 (ID: 3302883)

Vinohradská, Praha 2, Vinohrady

406 Kč /za metr čtvereční / měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ servisní poplatky 120 Kč/m2/měsíc+DPH)

Prémioví partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Neplatíte provizi!

Pronájem moderního kancelářského prostoru (1703,2m2) s možností parkování v podzemních garážích nacházející se v 8.nadzemním podlaží administrativní budovy Hagibor 02 vzdálené pouze jednu zastávku tramvají od metra "Želivského".

Projekt HAGIBOR bude místem pro všechny, kteří hledají zdravé pracovní prostředí pro svou firmu. Šest budov a více než 100 000 m ploch je dost prostoru k tomu, aby se vaše firma mohla dále rozvíjet a expandovat. Lokalita Hagiboru je skvěle dostupná různými dopravními prostředky. Díky poloze u dopravního uzlu se pomocí metra, tramvají a autobusů rychle dopravíte po celé Praze. Metro je v centru již za 6 minut. Blízká křižovatka ulic Vinohradské a Jana Želivského umožňuje vydat se pohodlně do všech směrů po Praze i mimo město autem, což v budoucnu ještě usnadní plánovaná východní část městského okruhu.

Všechny administrativní budovy Hagiboru jsou navrženy s důrazem na nejvyšší standard kancelářských prostor, a to nejen z hlediska funkčnosti, ale i estetiky a architektonického designu. Výjimečný architektonický design s terasovitými střechami, majestátní prostorné lobby s recepcemi a taky flexibilita vnitřního uspořádání jsou důležitým aspektem pro moderní kancelářské prostředí ve vrcholovém standardu.

Technické specifikace: bezkontaktní vstup, recepce 24/7, dobíjecí stanice pro elektromobily, sprchy pro sportovce, kolárna, sdílená zasedací místnost, coworking, aktivní chladící trámy, chytré ovládání žaluzií, otevíratelná okna, nejvyšší certifikát šetrného stavitelství LEED PLATINUM, budovy se zelenými střechami, profesionální nahrávací studio, dostatek parkovacích míst a další.

K dispozici od 04/2024


Nájem kanceláře/retail: od 16,90 EUR/m2/měsíc + DPH, parkovací stání: 135 EUR/PS/měsíc + DPH
Servisní poplatky: 120 Kč/m2/měsíc + DPH, paušální poplatky za PS: 300,- Kč/PS/měsíc + DPH
ID nemovitosti ZZU0095-0001.

Parametry nemovitosti

Cena
406 Kč /za metr čtvereční / měsíc
Poznámka k ceně
+ servisní poplatky 120 Kč/m2/měsíc+DPH
Aktualizováno
13. 12. 2023
Adresa
Vinohradská, Praha 2, Vinohrady
ID
ZZU0095-0001
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1703 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1703 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Zuzana Zubaľová Faraon Reality s.r.o.

Ing. Zuzana Zubaľová Faraon Reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Praze 2?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu