Prodej pozemku pro bydlení, Horní Planá, 1521 m2

Horní Planá

5 092 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 24 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Horní Plané

Informace k pozemku

exkluzivní prodej kouzelného pozemku na stavbu domu o celkové výměře 1521m² v klidné lokalitě s nedalekým vstupem k vodě u obce Bližší Lhota v Horní Plané. Rovinatý pozemek je napojen zpevněnou cestou na komunikaci. Pozemek nabízí velkou míru soukromí s výhledem na jezero. Pozemek je připraven k výstavbě - jsou na něj již přivedeny inženýrské sítě - elektřina, vrt. Pozemek je dle ÚP určen jako SMÍŠENÉ OBYTNÉ REKREAČNÍ (SOR) Hlavní využití: Vymezené plochy za účelem zajištění podmínek pro rekreaci a bydlení v kvalitním prostředí. Pozemky staveb pro bydlení, ubytování a rekreaci, pozemky dalších staveb a zařízení související s rekreací –občanského vybavení. Další možné využití pro sport a relaxaci, parkovací stání, odstavná stání a garáže pro potřeby vyvolané hlavním, přípustným a podmíněně přípustným využitím území na vlastních pozemcích, plochy pro lázeňství a wellness služby.
Více informací včetně možnosti využití stávajícího projektu na dům je k dispozici na vyžádání. Jedná se o velmi zajímavou investici - budoucí nemovitost lze využít jak na celoroční bydlení, tak i na rekreaci.
Na pláž největší vodní plochy v Česku 160m a do ráje pro lyžaře na rakouský Hochficht je to co by kamenem dohodil. Bližší informace u makléře. Ev. číslo: 30884.

Parametry pozemku

Cena
5 092 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 12. 2023
Adresa
Horní Planá
ID
30884
Plocha nemovitosti
1521 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

David Houška

David Houška

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Horní Plané?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu